- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #114.701
Hee valla Kebab yiyordum az yiyim filiz abla kızar diyordumRuyanda görüp oraya gitmekmi ohaaa lan
Ne cezvesi beee sende sacmalama
Güle güle kullan ablacımSağol canımben 3.300 lük bişey bakıyodum eşim işi biraz abartıp 5.000 lik aldı düzgün bişey olsun dedi bende sen bilersin dedim
Tmm susutum
Bide kebap ruyanda lan ben neden boyle seyler görmüyorum ben fakirmiyimHee valla Kebab yiyordum az yiyim filiz abla kızar diyordum
Yiyemeden uyandım
Günaydın kızlar
Güle güle kullan canım
Kapsülleri pahalı diyorlar doğru muB BitterCikilataNespresso F121 Lattissima One Kapsüllü Kahve Makinesi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Nespresso F121 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Nespresso F121 Lattissima One Kapsüllü Kahve Makinesi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Nespresso F121 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Siz manyakmısinız beeeZamanında Siemens 3,500₺ idi alim mi almim mi yok sonra alırız diye diye kocam bey oyaladı şimdi olmuş 10-15 bin ₺
Bide kebap ruyanda lan ben neden boyle seyler görmüyorum ben fakirmiyim
Almadık çok pereSiz manyakmısinız beee
GünaydınGünaydın kızlar
Güle güle kullan canım
Evet onlar uçtu alabilmek mümkün değil malesefZamanında Siemens 3,500₺ idi alim mi almim mi yok sonra alırız diye diye kocam bey oyaladı şimdi olmuş 10-15 bin ₺
Kredi çekerizGünaydınsağol ayşocum
Evet onlar uçtu alabilmek mümkün değil malesef
Benim korkmazin var çaycısı kahvesi ayni yerde maşallah guzel kahve yapiyor 4sene once almistim 250 tl diAlmadık çok pere
Bnm Arçelik kahve makinesi zamanında kendime hediye almıştım 5-6 sene olmulturBenim korkmazin var çaycısı kahvesi ayni yerde maşallah guzel kahve yapiyor 4sene once almistim 250 tl di
Sağol kuzumGüle güle kullan ablacım
Sen incirden başka bişii görmezsin bu aralarBide kebap ruyanda lan ben neden boyle seyler görmüyorum ben fakirmiyim
Öğütücülü almadım baya araştırdım tam otamatiklerini hem temizliğini çok iyi yapmak lazımmış onların yoksa çabuk tıkanıyormuş hemde öğüttüğü kahvenin tamamını kullanmıyormuş kalan kahvede asit oluşup tadı değişiyırmuş sende onlardan alacaksan iyi araştırzaten doldurulabilir kapsüller var artık ben onlardan alıcamKapsülleri pahalı diyorlar doğru mu
Öğütüyor mu çekirdek kayfe bn öyle istim
Kendi kendinemi aldin benim gibi garibanBnm Arçelik kahve makinesi zamanında kendime hediye almıştım 5-6 sene olmultur
Yuh 100 tl ye cezve yokmu yaniPlastik makinedir cezve kaç milyön milyör dolar bilin mi
Günaydın kızlar
Güle güle kullan canım
Cezvede yokmuş o fiyataRuyanda görüp oraya gitmekmi ohaaa lan
Ne cezvesi beee sende sacmalama
EvetKendi kendinemi aldin benim gibi gariban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?