- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #11.481
Ya ben yarını baz almiyorum anladım artık hep ödem var onun için artı da gelsem sorun yok napayım cumaya bakarımMasallah sen yaparsin
İnşallah bende yarından yürüyüş + birşeyler yapmak istiyorum daha karar veremedimBenim hedefim cuma bu hafta ekstra spor yapicam inşallah
Ay ödem dedin ben lahana turşu yemiştimYa ben yarını baz almiyorum anladım artık hep ödem var onun için artı da gelsem sorun yok napayım cumaya bakarım
Ya ekstra yapmayınca gitmiyor bendeİnşallah bende yarından yürüyüş + birşeyler yapmak istiyorum daha karar veremedim
Benim turşu falan değil ki derdim valla tartı hop 1/2 kilo fazla gösteriyorAy ödem dedin ben lahana turşu yemiştimo aklıma geldi. Yedikten sonra keşke yemeseydim yarın tartı var demiştim.
Napcan?Ya ekstra yapmayınca gitmiyor bendebol bol yağ yakan yapayım
Cumaya nasip artıkYa ben yarını baz almiyorum anladım artık hep ödem var onun için artı da gelsem sorun yok napayım cumaya bakarım
Bende uykudan uyanınca ödemim oluyor hemen tartılmıyorumm ellerimden biliyorum şiş oluyor. Anlıyorum seni.Benim turşu falan değil ki derdim valla tartı hop 1/2 kilo fazla gösteriyor
Cardio chloe ting pilates yapcamNapcan?
Nasip bakalım inşallahCumaya nasip artık
Kuzu benim öyle olmuyor hemen de gitmiyor 1/2 saat spor yapmam lazım nerede yapcam karnım acikiyorBende uykudan uyanınca ödemim oluyor hemen tartılmıyorumm ellerimden biliyorum şiş oluyor. Anlıyorum seni.
Cardio chloe ting pilates yapcam
Nasip bakalım inşallah
Hadi Allah rahatlık versin kizlar iyi geceler
İyi geceler kızlarİyi geceler ponçikler
Evet canım farklı yapayım ki ise yarasinkarışık yapcam diyosunn yani
Bende chloe bacını yapayım bari
Ellerine sağlık canım
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ ✔ ✔ M MissHayaLet ✔ ✔ ✔ Gurbettt42 ✔ ✔ @Li_zigi ✔ @Mevsim_bahar83 ✔ ✔ C Chikolata_gozlum ✔ ✔ ✔ @Buralardutluuugdu ✔ ✔ ✔ M M_atruska ✔ ✔ ✔ @suspushanimcim ✔ ✔ ✔ @Gozdem__ ✔ ✔ ✔ @jtaime020626 ✔ ✔ ✔ @HuZuNMeLeGi ✔ ✔ ✔ @masal3487 @Hacerrrrrrrrrrrrr ✔ ✔ ✔ @HappyMutlu ✔ ✔ ✔ Pandora27 ✔ ✔
Benimki de uyumuyorSıpa uyumadı da size yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?