- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.321
Ayy deme tutaydı dilini ağzinı yüzünü elini beliniSinirlendi yemicem bişey dedi ters tepti galiba yemeye gitti kendimden biliyorum yemicem dediğim zaman mutlaka yiyorum
Siz neden bakiyonuz lan gel ben sana satayim bursadanArsa bakmaya gittik yine
Dedim bileAyy deme tutaydı dilini ağzinı yüzünü elini belini
Sekerli kayfe güzel olmuyor beeeBende kayfeyi şekerli Seviyorum
Vallah seviyorum ben şekersiz içmektense içmiyorumSekerli kayfe güzel olmuyor beee
Git yawww ne sekerli kahvesi böööVallah seviyorum ben şekersiz içmektense içmiyorum
Hee vakit geçmeden yiyim demiştirOzaman boku yedik bitter yemeye gitti
Zevkler ve renklerGit yawww ne sekerli kahvesi bööö
Yemez benim bitter cikolatamHee vakit geçmeden yiyim demiştir
Eve yakın bakıyoruz ne kadara satıyorsunSiz neden bakiyonuz lan gel ben sana satayim bursadan
Pis sekerli şey seniZevkler ve renkler
Kiz evmi yapcaniz napcanizEve yakın bakıyoruz ne kadara satıyorsunver ordan bir arsa
Sadeciyik
Yemedim bebe elimden alıyor telefonuSinirlendi yemicem bişey dedi ters tepti galiba yemeye gitti kendimden biliyorum yemicem dediğim zaman mutlaka yiyorum
BencedeSekerli kayfe güzel olmuyor beee
Herkes tl ile borclanın kesin diyor ondan bizde yatırım icin hemde arıyı koycaz haftasonu gider geliriz diye bircok nedenden bakıyoruzKiz evmi yapcaniz napcaniz
Gel ben sana deniz manzarali yer vereyim
Hayırlısi olsun arilara ev yaniHerkes tl ile borclanın kesin diyor ondan bizde yatırım icin hemde arıyı koycaz haftasonu gider geliriz diye bircok nedenden bakıyoruz
Hayırlı olsun ver bidene yiyimEki Görüntüle 3143250 buyrun kızlar buyrun herkes yesin
Bende bugün çok güzel bir haber aldım kardeşim yurt dışına gitmişti ya oturmasını vermişler şükürler olsun
Geçmiş olsun canımHastaneden eve geldik basım ağrıdı Ramazan da olduğu gibi oldu soğuk ter boşaldı üstümden. Kustum falan baya kötüyüm az yattım.
Eyy ruh geldiysen 3kere tıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?