- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.681
yazarhanim35 kızz cips görünce bn nasıl aklına geldim karıştırdın beni sanırım bn bitter tatlı olunca etiket olur bana
Niye öyleUstanin biri gidiyor biri geliyor bir bok olduğu yok delircembiri cumartesi gelcem diyor biri persembe diyor
İnşallah olir biterBakmaya daha ev boş usta bekliyordelircem yakında
Gömme dolaplar yapilcak simdi aradi para istedi,usta hazir ama birileri persembe,birileri cumartesi olur diyor,benim koca tamam dese baslancak
Böyle belirsizlik ne kötü bir an önce karar verir inşallah senin kocaBakmaya daha ev boş usta bekliyordelircem yakında
Gömme dolaplar yapilcak simdi aradi para istedi,usta hazir ama birileri persembe,birileri cumartesi olur diyor,benim koca tamam dese baslancak
Valla sıkıldım yeminleİnşallah olir biter
Kocamin....Böyle belirsizlik ne kötü bir an önce karar verir inşallah senin koca
Künefe gibi üstüme kaldı sen ak kaşık oldunKız bitter niye bu kadar takıldın cipsci olmak istemiyon söyle
SağolSabırlar diliyorum
Dolunay bize vurdu bu ay
dün akşam cipsle alakalı senle konuşmadık mıyazarhanim35 kızz cips görünce bn nasıl aklına geldim karıştırdın beni sanırım bn bitter tatlı olunca etiket olur bana
Künefeyi kim yediydi acabaKünefe gibi üstüme kaldı sen ak kaşık oldun
O yenilir heralde protein sonuçta10 gündür diyetteyim canım hiç bir şey istemedi. bugün karides isteyeceği tuttu.hayır ben hiç hayatımda karides de yemedim
Allahım hafızalarda hep yemekle anılmamhıı karıştırmışım ben demek ki
bende yemedim hiçO yenilir heralde protein sonuçta
Bn hiç yemedim sevmem
hepimizin bir yemek geçmişi var toparlandık buradaAllahım hafızalarda hep yemekle anılmam
İlginç10 gündür diyetteyim canım hiç bir şey istemedi. bugün karides isteyeceği tuttu.hayır ben hiç hayatımda karides de yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?