- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #116.221
Teşekkür ederim Allah razı olsunMasallah kuzuya.
Ömürlü olsun bebebeğiniz
Oooooo
Evet ya....
Herkese günaydın
Yoksa biz hâlaa kahve içiyozSabah limonlu suyumu ictim
30 dakka yuruyusumu de yaptim
Yoksa siz hala....
Geçmiş olsun. Aynı durumdayım dün birşeyim yoktu bugün burnum akmaya başlamak istiyor gibiGünaydın kızlar kndimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum sanırım grip olacağım
Günaydın canımGünaydın
PatlıcanBiz ne canız
Hey maşallahArkadaş kahvaltımı gördü bunu mu yicen çok değil mi sana diyor sonra patronun arkasından maaş vermiyorlar bu kıza kuş kadar yiyor diyecekler diyobirlikte oturup yarım ekmek tavuk koca bir tabak patates ve kola gömüyorduk bir zamanlar kendisi 190 a 100 kusur kg olunca
Hadiyaaa nedir bu herkesteGeçmiş olsun. Aynı durumdayım dün birşeyim yoktu bugün burnum akmaya başlamak istiyor gibi
Az da onlar yapsınAnneme bugün arkadaslari geliyor aksam aradı gel demedi demekki dedikodu yapcaklar
Hiç gözlerini belertme
Seni çagarmadimiAz da onlar yapsın
Günaydın canımGünaydın ❤
Kız ben nasıl gideyim yooo söyledi sadeceSeni çagarmadimi
Biz hala oturup keyif kahvaltısı yapıyoruzSabah limonlu suyumu ictim
30 dakka yuruyusumu de yaptim
Yoksa siz hala....
Afiyet olsunYoksa biz hâlaa kahve içiyoz
Konus onunla ikna et akmasin.Geçmiş olsun. Aynı durumdayım dün birşeyim yoktu bugün burnum akmaya başlamak istiyor gibi
Şahane fikirHey maşallahkısıtlayınca daha çabuk gider ben kahvaltı için büyük yemekler için küçük tabak kullanıyorum.
Afiyet olsun filizle mi iciyonuz yoksamBiz hala oturup keyif kahvaltısı yapıyoruz
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun. Aynı durumdayım dün birşeyim yoktu bugün burnum akmaya başlamak istiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?