- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #116.301
EhheheHiç sanmambir oturuşta iki yarım kokoreç yiyorlar kişi başı
Tarhana corbasi ve taze fasulye yaptim canim.yanina yogurt .coxuklar isyağğğnnnnn ediyor fasulye gorunce...yanina makarna da mi yapsam.bilemedim...Ne yemek yapacaksınız kızlar
Afiyet olsun canım.menün gayet güzelEhhehebir kere ben de 2 yarım doner yediydim....bir kız arkadasimla beraber ,ikimiz de .lise sondaydik.... eskiden beri yemeği severim....ama kendimi bırakmam ...bırakamam...annem hep kiloluydu .hayatını nasıl etkiledi biliyorum.en son dizlerine protez takıldı .kilo bosa ağırlık...tasimayalim.....insallah
Tarhana corbasi ve taze fasulye yaptim canim.yanina yogurt .coxuklar isyağğğnnnnn ediyor fasulye gorunce...yanina makarna da mi yapsam.bilemedim...
Sen ne yaptin ?
HadiyaaaTartıdan bi gün önce gaz yapıcı sebzeler karnınahar brokoli lahana ve bakliyat gerçekten şişlik yaparmış diyetisyene sordum onayladı
İnşallah canımEhhehebir kere ben de 2 yarım doner yediydim....bir kız arkadasimla beraber ,ikimiz de .lise sondaydik.... eskiden beri yemeği severim....ama kendimi bırakmam ...bırakamam...annem hep kiloluydu .hayatını nasıl etkiledi biliyorum.en son dizlerine protez takıldı .kilo bosa ağırlık...tasimayalim.....insallah
Tarhana corbasi ve taze fasulye yaptim canim.yanina yogurt .coxuklar isyağğğnnnnn ediyor fasulye gorunce...yanina makarna da mi yapsam.bilemedim...
Sen ne yaptin ?
İşte seni dinlemiyorlar kiHadiyaaa
Dinlemezler kankirella dinlemezlerİşte seni dinlemiyorlar ki
Kedin yarın biri kuru fasülye nohut yer bak
Ahh ahhh kankirella bıyıkta bıraktık amaDinlemezler kankirella dinlemezler
Sağol canımAfiyet olsun
Yedim yedim 4,5 çeşit yaptım hepsinden yedimYap yap ye
Yarasın tosunumaSağol canım
Yedim yedim 4,5 çeşit yaptım hepsinden yedim
Bende yedimSağol canım
Yedim yedim 4,5 çeşit yaptım hepsinden yedim
Yarasın tosunuma
Afiyet bal şeker olsun bizeBende yedim
Yiyin yiyin kankirellamla E Elif_Eylul yi yiAfiyet bal şeker olsun bize
Üstüne biraz uzanalim yarasın bize
Akşamınaan yerik onla sen meraklanma sende gel kızYiyin yiyin kankirellamla E Elif_Eylul yi yi
Uzanamiyomki otobüs bekliyom eve gitmek icin 2tane almadiAfiyet bal şeker olsun bize
Üstüne biraz uzanalim yarasın bize
Bn çok yemişimAkşamınaan yerik onla sen meraklanma sende gel kız
Ay niye yaUzanamiyomki otobüs bekliyom eve gitmek icin 2tane almadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?