- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #116.541
Baba evde olunca uyudu demek kerataBenimki de hep öyle kalkardı babasına ise gönderirdi
Gözün aydınKara kız uyandı
Çok uyumusKara kız uyandı
Yeterde artar şok şokÇok uyumus
Dünde baba oğul uyudular gece çok kalkmış durmuş valla nasıl uyuduysam sabah bir kalktım saat 6,30 da uyuyorlardi bende sanıyorum gece uyanmadan uyumuş tabi diğer odada yatınca hiç duymamışimBaba evde olunca uyudu demek kerata
Ay kıyamam yavrum nfes alamıyordurYeterde artar şok şok
10 dk uyurdu normalde hasta burnu akıyor benden bulaşmış bi gör sümüklü
Hadiya onadamı gecmisYeterde artar şok şok
10 dk uyurdu normalde hasta burnu akıyor benden bulaşmış bi gör sümüklü
Maşallah kız sanaDünde baba oğul uyudular gece çok kalkmış durmuş valla nasıl uyuduysam sabah bir kalktım saat 6,30 da uyuyorlardi bende sanıyorum gece uyanmadan uyumuş tabi diğer odada yatınca hiç duymamışim
Aaa hadi ya ondanmis demekInstegramıma 3ayri yerden girilmis demekki çalıncakti hesap dun görduk
Nasıl yaInstegramıma 3ayri yerden girilmis demekki çalıncakti hesap dun görduk
Diyorum ya iki haftadan beri üzerim de bir ağırlık yorgunluk varMaşallah kız sana
Aaa hadi ya ondanmis demek
Valla bizde şaşırdık 3kisi benden haric giris yapmiş,sonra onlardan çıkış yapip sifreyi degistirdikNasıl ya
Şükür iyi durumda aferin veriyorum burun spreyi keyfi yerinde amaAy kıyamam yavrum nfes alamıyordur
Yapışık ikiz gibiyiz nolcakHadiya onadamı gecmis
Allah AllahValla bizde şaşırdık 3kisi benden haric giris yapmiş,sonra onlardan çıkış yapip sifreyi degistirdik
Şifreni kolay bişi yapma senin adresten ne istiyorlar manyaklarValla bizde şaşırdık 3kisi benden haric giris yapmiş,sonra onlardan çıkış yapip sifreyi degistirdik
Ilginc dime ama anladim ben biseyler oldugunuAllah Allah
Ordada buluyor manyaklar isteŞifreni kolay bişi yapma senin adresten ne istiyorlar manyaklar
MaşaAllah sanaBen de bos durmadim
Kucuk bir bahcem var atkada orayj supurdum duzenledim1 saatimi aldi
30 dk yuruyus yaptim
Bir making camasir serdim
Sonra 11.30 da kahvalti yaptim.
Birazdan cocuğu anaokulundan alicam
Sonra onu yedirip aksam yemegi telasina baslayacqgim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?