- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.621
Yok kız ne yemesi tabi dikkat edicem .Menü yazmıcanmı heee yicenmi aralıklı oructa
Listeye eklemek 1saniye silmek 1saniye
Evdemi kalcak boku yedin
Yaa sabır ya selamet bunlarin kafalarina edeyimYok kız ne yemesi tabi dikkat edicem .
Herif Benim telefonumla oyun oynuyor pek aktif olamam belki
He evde olacakmış ben olsam koşa kısa gider başka iş ararım önceden çalıştığı yerdeki müdür hep gel diyormuş şartı varmış müdüre giderse başka bi tane daha iş varda uyuşuk gezecekmis biraz gezmeside başıma bela
Kendi telefonu yok mu niye senin telefonYok kız ne yemesi tabi dikkat edicem .
Herif Benim telefonumla oyun oynuyor pek aktif olamam belki
He evde olacakmış ben olsam koşa kısa gider başka iş ararım önceden çalıştığı yerdeki müdür hep gel diyormuş şartı varmış müdüre giderse başka bi tane daha iş varda uyuşuk gezecekmis biraz gezmeside başıma bela
Kendi telefonu yok mu niye senin telefon
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu hafta sonları
Tutan kim gitsin mal kafaya ne denir işte dükkanı sattı eline para geçti ya bitmicek sanıyor bogcamYaa sabır ya selamet bunlarin kafalarina edeyim
Oyunmu oynucak telle birde
Birak gidip is bulsun napcaniz para olmayinca
Akşam oğlanı uyuturken bende uyumuşumÇooook uykum var kızı sallıyorum 8 de uyudu uyandı anca yatırıyorum
Manyakmi ne dicem benimki gibi öküzTutan kim gitsin mal kafaya ne denir işte dükkanı sattı eline para geçti ya bitmicek sanıyor bogcam
Günaydın canımGünaydın
Var telefonu canım illa benim telefonla da oynuyor sinir ediyor beni kendi telefonu kasıyor biraz yeni telefon alana kadarKendi telefonu yok mu niye senin telefon
Oynamasın canım o zaman sasırdımVar telefonu canım illa benim telefonla da oynuyor sinir ediyor beni kendi telefonu kasıyor biraz yeni telefon alana kadar
Aynısı olabilir demiyor önümüz kış ne kadar çalışsam o kadar kârManyakmi ne dicem benimki gibi öküz
TamamTamam kim yapma demiş
Yok abla ben bir köşeden bakıcam ama yarın kilo bildirimimi yapcam arkalıklı oruc yapicaz ya cumaya da bildirim yaparım
Ben bi köşeden izliyim izin verirsen
Oh sıra sende
Evet abla bugün başladık cumartesi başlayalım dedin ya
Oynasin kız daha bebe onlarOynamasın canım o zaman sasırdım
Bağımlı olmuş hem beğenmiyor hemde oynuyorOynamasın canım o zaman sasırdım
Bizde hergun tartisiyoz yeminleAynısı olabilir demiyor önümüz kış ne kadar çalışsam o kadar kâr
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
GünaydınGünnaayydıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?