- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #118.301
Buncacık seyle nasıl doyuyon sen kurbanın oldugum
Kız hastalandıda gece uyuyamadıkPolisiye mi
Nedennnn
Bulursam denerim. Bizde biraz çabuk bitiyor size göre bu zamanda bulunurmu bilemem. Reçelini yapmıştım ondada şeker var şuan tüketememBende severim ba dene cokzel oldu
OkBi üst mesajda yazdım
Sağol.Afiyet olsun canım
Yok tövbe ne ölmesi şaşırdım sen ve diyet haaa yakışırrYapmayımmı öleyimmi ben hee öleyimmi
Gecmis olsun canim...simdi nasil ates falan?Kız hastalandıda gece uyuyamadık
Ben topladım buzluga attim poset poset iyi oluyor böyle olunca cikartip kaynatıyorumBulursam denerim. Bizde biraz çabuk bitiyor size göre bu zamanda bulunurmu bilemem. Reçelini yapmıştım ondada şeker var şuan tüketemem
Bunu kabakla yaparım nasıl yaptın?kornişonları görünce 1 dilim salatalık turşusu yemiştim onu yazmadım menüme şimdi hatırladım
Ben severim kızarmış seyleri,cig olmucak bana,ama pirasa sevmem o ayriOk
Sağol.
Bi pirasali borek değil ama idare eder.
Ama kokusu kendinden guzeldi.pirasa tadi icinde biraz kaybolmus.bidahaki sefere dqha az kizarticam.yağli kağidim yok diye iyice kizartmistim...ama guzel yine de denenebilir.dunden yemegim vardi kendime de bunu yaptim.
Yaaa gecmiş olsun canımYokya kız uyudu öğlen. Hasta biraz gece uyumadık doğru dürüst.Öğlende o yatınca bende uyuyamadım nedense
Wayyys
Aaa cok guzel fikir...bem de erik marmwlati karistirayim bakiim
Masallah...Ne guzel
Casirlar utulencek kazlancak ama daha tam kurumadilar.cocuklar yikancak ama futbola gidip geldikten sonra.aksama yorulqcqgim.helsi beni bekler.
Ayy ayip olmus .ah bu kocan
..
Aynen asla unutmuyorlar...
Ne guzel.Ne okuOrsun?
Bende akşam uyuyamam diye çok geçe kalmak istemedim :)Bizdede öyle bugün hep yatasım vardıama yatamadım
İyiyiz çok şükürGördüm canim,cocuklar hasta olunca herkes huzursuz
İnşaAllah anlatırsınız
Öylemi fazla üzülme 2 gündür yiyorumNe üzüldüm sen yiyemicen diye
Hayret nasil Sevilmez kiAfiyet olsunpırasa sevmem düşmanız kendisiyle
Sağol canim.kağit bitmis.boyle de iyi oldu eline alip yemesiAfiyet olsun bende yapıyorum fırında yaglı kagıda direk yayıyorum kek gibi
2 yum.peynir 1 pirasa yaprağiyla beraber,1 avuc maydonoz,2 kasik yogurt,2 kasik un yarim kabartma tozu,tuz, normalde un 1 kasik tarifte,ben 2 koydum.Bunu kabakla yaparım nasıl yaptın?kornişonları görünce 1 dilim salatalık turşusu yemiştim onu yazmadım menüme şimdi hatırladım
Afiyet olsun eline sağlık
Hele yağda kizarsin ...Ben severim kızarmış seyleri,cig olmucak bana,ama pirasa sevmem o ayri
Teşekkür ederim canımYaaa gecmiş olsun canım
Bilmiyorum nedense hiç aram yokHayret nasil Sevilmez ki
Sağol canim.kağit bitmis.boyle de iyi oldu eline alip yemesi
2 yum.peynir 1 pirasa yaprağiyla beraber,1 avuc maydonoz,2 kasik yogurt,2 kasik un yarim kabartma tozu,tuz, normalde un 1 kasik tarifte,ben 2 koydum.
Hele yağda kizarsin ...herseyi,butun sebzeleri yerimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?