- 11 Mart 2019
- 920
- 2.844
- 113
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #118.381
Evet daha dikkat edicem inşallah ..Alısırsın merak etme
Neyse afiyet olsun hafta ortasi dengelersin
TeşekkürlerAfiyet olsun süper menü
Afiyet olsunEylül milkshake istedi kefirin icine muz cektim onu alsana iç dedim azda bal icine
Teşekkürlertabi gönül Börekli bir pazar kahvaltısı isterdi ama
Teşekkürler teyzesiAfiyet olsun
Yulaf omlet yap içine kaşar al sana fit börekTeşekkürlertabi gönül Börekli bir pazar kahvaltısı isterdi ama
Ne gezmesi kız yarın kızın öğretmenini sarı kıyafet giydirin dedi bizde kıyafet almaya çıktık zaten alacaktım yine çocuklara 3 tane kazak 2 alt kendime iki tane külotlu çorap aldım 700 lira ö
Kabaklısını denemiştim bunun...Yulaf omlet yap içine kaşar al sana fit börek
Yoooo börek demedim ki hiiiiioiç de canım cekmiyor
Sen yapıp satıyosun,ben kokusundan midem bulaniyor yaparkenYoooo börek demedim ki hiiiiioiç de canım cekmiyor
Dene dene güzel oluyor Bnde yarın karbonsuz bi gün geçirmeye niyet ettimKabaklısını denemiştim bunun...yarın kahvaltıya yapıyorum o zaman
Aaaa niye ki?Sen yapıp satıyosun,ben kokusundan midem bulaniyor yaparken
Ben de cuma cumartesi pazar arınma yapacağım bakalım...bugünden niyet ettim amaDene dene güzel oluyor Bnde yarın karbonsuz bi gün geçirmeye niyet ettimyarın kabak yicem
Yok canım ciddi miSen yapıp satıyosun,ben kokusundan midem bulaniyor yaparken
Iste börek cokta sevmem,ama tatliya hayır diyememkiAaaa niye ki?
Pasta falan çok etkileniyor da fırından çıkan poğaça elmalı kurabiye kokuları sabrımı zorluyor tabi
Ayy Elmalı kurabiye miAaaa niye ki?
Pasta falan çok etkileniyor da fırından çıkan poğaça elmalı kurabiye kokuları sabrımı zorluyor tabi
Çikolatalı şeyler sever misinizIste börek cokta sevmem,ama tatliya hayır diyememki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?