- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #118.781
Hep üste çıkıyorDün bir gofret vardı bozucu menüde yaartı gelmem icin baska bir sebep yoktu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep üste çıkıyorDün bir gofret vardı bozucu menüde yaartı gelmem icin baska bir sebep yoktu
![]()
Doğru dün yürücem dedim hava bozuk olunca battaniyenin altından cıkasım gelmediHareket etmen lazim
AlmamısBirde poğaça yeseydin menü de yok![]()
Sen uzaktaydın. Ben ağzının dibindeyimSen bagırmıssın ondan sey ettim![]()
Ne kontrolu buDışarda işlerim var bankaya gitcem ordan kızı kontrole![]()
Arada yok oluyon ama masallah bu aralar tam gazSen uzaktaydın. Ben ağzının dibindeyim![]()
Iste nerde hareket orda bereketDoğru dün yürücem dedim hava bozuk olunca battaniyenin altından cıkasım gelmedi![]()
Yazık kız kıyamamBoşa hemen böyle kocamı olur poğaça almamış![]()
Spor yapacaktın. En azından yürüyüş yapalım ki aldığımız kaloriyi yakalımDün bir gofret vardı bozucu menüde yaartı gelmem icin baska bir sebep yoktu
![]()
Yarabbel alemin bana hareket gücü verIste nerde hareket orda bereket![]()
![]()

Aylık kontrol canımNe kontrolu bu
Üzülme cikooo daha Cumaya varSpor yapacaktın. En azından yürüyüş yapalım ki aldığımız kaloriyi yakalım![]()
Hadi kalk saati şarja taktım. Kalkıcam bende birazdanAtarız tabii yaa 20.000 adım dedigin 3 saatte biter![]()
Kızın beni cok seviyor görüyorsunHadi kalk saati şarja taktım. Kalkıcam bende birazdankızım kalpte koy dedi
![]()
Hadi git geç kalma selametleAylık kontrol canım
İşlerim olamazmıArada yok oluyon ama masallah bu aralar tam gaz![]()
Bence de ayıpBoşa hemen böyle kocamı olur poğaça almamış![]()