• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaaa memelerden çıkarmış sallıyor :KK57:
Anaaa mendil değilmiymis o???😁😁😁
Öğlen oldumu çocuklar uyur. Ben zorla uyutuyormuşum gibi davranıyorsunuz:KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::confused::confused::confused::confused::KK34::KK34::KK34:
Belki senin uykun vardir 🤭
Oha 😁😁😁
Sarhoş gibiyim zaten, ben antibiyotikle kas gevşetici içince kafamı tutamıyom düşüp duruyo🤣🤣🤣🤣
Uyu o zaman 😊elindeki telefonu yavasca yere birak.
Sen nerde görcen benim kalpgözüm açık:deli:
Ahaha
Eşimle vatsapda konuşuyordum😌😂
Ne romantiiik
Ahh seni aşkböcegi
Delisin sen :D

Anaaa mendil değilmiymis o???😁😁😁

Belki senin uykun vardir 🤭

Oha 😁😁😁

Uyu o zaman 😊elindeki telefonu yavasca yere birak.

Ahaha

Ne romantiiik

Delisin sen :KK70:
Yokya ne uykusu 🥺😂
Vatsapda konuşunca romantikmi oluyor 🤣🤣🤣

Gunaydin guzellikler.yegenim le konustum .kucuk daha 10 yasinda .cok kilo almis.kiyamam.nasil soylenir ki..kucukken ben de topiktim keske simdiki aklim olsaydi da anneme beni diyetissene gotur deseydim.fit bi genc kiz olurdum...daha ozguvenli olurdum kesin...sonra kendimi dusundum.37 yasindayim...cok mu???60 70 yasindaki teyzeler de -eminim-bana bakip benim yegwnim icin dusunduklerimi dusunuyordur.ah genclik...ah güzellik...su yasta olsaydim...
o zaman...ben de her animin kiymetini bilmeliyim...bundan sonraki hayatimin en genc gunundeyim 😍 sizinle de paylasmak istedim .hepimiz...cok daha guzel olabiliriz...cok daha sağlıklį....

Bu kadar felsefe yeter.cocugu almaya gitmeden pazarq da gideyim.😁

böyle aydınlanma anları güzel oluyor :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X