• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:KK70:Allah seni arada oluyor öyle ya insan biraz dinlenme günü yap bence
Canlı taze yeni doğranmış salata olursun 😂😍
2 gün mantı yapacağım sonrası pastadan devam pazartesi ye kadar ..bi de şeeey kaynım bizde kalıyor ve 3 ay kadar kalacakmış ondan bi tadım kaçtı sanırım 🙈🙈

2 gün mantı yapacağım sonrası pastadan devam pazartesi ye kadar ..bi de şeeey kaynım bizde kalıyor ve 3 ay kadar kalacakmış ondan bi tadım kaçtı sanırım 🙈🙈
Mantimı ay🙉🙊🙈
Kaynin neden 3ay kaliyorki sizde baskasi yokmu

Yaaaa 3 ay da az değil neden kalıcak ki 🙁
Maşallah 🥰 gelsin 🤑🤑🤑 💰

Mantimı ay🙉🙊🙈
Kaynin neden 3ay kaliyorki sizde baskasi yokmu
Burada staj yapacak.
Çalışacağı dükkan 3 aya bitecekmis...
Abisinin evi olunca rahat hissetti herhalde ama bizi olumsuz etkiliyor tabi biraz...ben gece gündüz çalışma şeklim değişiyor küçük kızım var ona koş buna koş 😔😔

Burada staj yapacak.
Abisinin evi olunca rahat hissetti herhalde ama bizi olumsuz etkiliyor tabi biraz...ben gece gündüz çalışma şeklim değişiyor küçük kızım var ona koş buna koş 😔😔
Abisinin evi rahat olabilir ama dedigin gibi sen ve cocugun var sacma

Yaaaa 3 ay da az değil neden kalıcak ki 🙁
Maşallah 🥰 gelsin 🤑🤑🤑 💰

Burada staj yapacak.

Demene gerek yokki,insanda farkındalık olmasi lazim,yanliş bekar bir bireyin sizde kalmasi yanliş
Evliysede yanlis
Bekar 🙄🙄bende böyle düşünüyorum ama vicdanen de ben mi yanlışım acaba diye sorguluyorum...mutsuzum kaptanım baklava yesem mi

Rabb'im kolaylık versin canım 😔😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X