• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol gaptanım ❤️

Ahaha benden 1 tanede burda varmış hep ben çağırırım illk tanışmaya genelde eşimin arkadaşlayıyla ailecek tanışırız o da hep eve çağırır bir bahtsız bedevi daha 🤣🤣🤣🤣🤣
Kız vala evlendiğimizden beri hep ilk ben agırladım esim bile saskın biz davet edildik diyor adam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kız vala evlendiğimizden beri hep ilk ben agırladım esim bile saskın biz davet edildik diyor adam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben ilk defa bir kişiye gittim ilk tanışmaya kadın manyak bişey çıktı birde ramazanda çağırdı doğru dürüst yemek çıkarmadı sofraya bike o davet etmedi benim eşim beni çağırdı sofraya🤣🤣🤣🤣

Ben ilk defa bir kişiye gittim ilk tanışmaya kadın manyak bişey çıktı birde ramazanda çağırdı doğru dürüst yemek çıkarmadı sofraya bike o davet etmedi benim eşim beni çağırdı sofraya🤣🤣🤣🤣
Aaa tövbe bismillah 😱😱😱

Aaa tövbe bismillah 😱😱😱
Valla tövbe mövbe durum böyle oldu eşimin arkadaşıydı adam bana bişey göstermek için balkona çağırışı var hişşş bahele adınıda bilmiyomya diye 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X