- 17 Ocak 2020

- 114.966

- 556.970

- 828

- Konu Sahibi Elif_Eylul
 - #120.501

Ne aldinizEvet takıntılı ben salmadım esimihediye almaya cıktık onu da hemen alınca böyle erken geldik
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne aldinizEvet takıntılı ben salmadım esimihediye almaya cıktık onu da hemen alınca böyle erken geldik
![]()
Nasıl.dicen wc nerdemiAma cok çişim geldi her an kosarak gidebilirim![]()
Şok'ta kapaklı borcam gördüm cok hosuma gitti ben en cok borcam kullanıyorum kullanıslı bana göreNe aldiniz
Valla hediye hediyedir bende severimŞok'ta kapaklı borcam gördüm cok hosuma gitti ben en cok borcam kullanıyorum kullanıslı bana göretabii aldığım kişide begenir inşallah
![]()
ByGidiyoz![]()
Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallahMeme kanseri teşhisi konuldu abla
Sonra saldım çayıra mevlam kayıraEl yıkayayım de p ara![]()
KV ye devretcem o işi ben götüremem2susagı götürelim eniyisi![]()
Aaa niyeki ağlarmısınKV ye devretcem o işi ben götüremem![]()
Kız ne oldu fazlamı yedim ne niye öyle dedinVaaa afiyeet olsun![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim![]()
Şükğr erken teşhismiş böylelikle tedavisi de rahat olacaktır inşallah , geçecek bitecektir inşallah ..Sagol abla ıyım erken fark ettıgım ıcın şükürtedavısı daha kolay
Bebegımi emdırırken elime banalı top gıbı bısey gelıyordu bn sütüm mı peynırleştı fıln dedım doktora gıtmısıtım emdırınce de acıda vardı cok hafif oyle farkettım
Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor lutfen daha sonra tekrar deneyiniz,çünkü arkadaşa gitti ordan wcyeKız ne oldu fazlamı yedim ne niye öyle dedin![]()
He yav kesin öyledirGönlümüz zengin
Bide kankirellam o benim gısgandı![]()