- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #121.021
Hadiya gecmis olsunKızlar ya oğlumun ateşi çıktı hasta şurup vs verdim ama bu gece yine uyku yok bana
Ahaaa bitane daha cahil örtmen
Evet ya salgın var galiba zaten bugün annemlerde düştü dudağı patlamış ağzı kan içindeydi ödüm koptu şimdi de eve geldi baktım burnu akıyor ateşi varHadiya gecmis olsun
Ayy valla herkes hasta gene
Aman benim kocada diyor o onla o ona kaçmış hâlaa seyrediyosunKız diziler çok saçma yeminlen sürekli ölüp ölüp dirilen ve bitmeyen aşk üçgenleri
Sende evlemi islemi filmlemi kafayı yemissin
Arzu olsa olurmu hocam
Oy kuzum geçmiş olsunKızlar ya oğlumun ateşi çıktı hasta şurup vs verdim ama bu gece yine uyku yok bana
Ayyy üst üste gelmis kuzuma gecmis olsunEvet ya salgın var galiba zaten bugün annemlerde düştü dudağı patlamış ağzı kan içindeydi ödüm koptu şimdi de eve geldi baktım burnu akıyor ateşi var
Enişte bey doğru söylüyor valla ablaAman benim kocada diyor o onla o ona kaçmış hâlaa seyrediyosun
Aman be tamamEnişte bey doğru söylüyor valla abla
Allah razı olsunAyyy üst üste gelmis kuzuma gecmis olsun
Bende sıkılıyorum dizi izlerkenKız diziler çok saçma yeminlen sürekli ölüp ölüp dirilen ve bitmeyen aşk üçgenleri
Valla bendeBende sıkılıyorum dizi izlerken
Ayfermi?
Arzu olsa olurmu hocam
Oy kuzum geçmiş olsun
Kimse yok bu aksamKız bunlar nereye gitti
B şıkkıAyfermi?
Arzumu?
Kız geçen misafirlige gitmiş ya bak hele falan demiş adım Ayfer demişti sankiAyfermi?
Arzumu?
DıttKız geçen misafirlige gitmiş ya bak hele falan demiş adım Ayfer demişti sanki
Kız yeminle Ayfer yazdın oraya öyle bişi oldu aklımdaB şıkkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?