- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #121.641
Çok rüzgar var burda da lodos varBurnum dondu bee nasıl ruzgar esiyor
Heee kız soguk esiyorÇok rüzgar var burda da lodos var
Dikkat et üşütürük olursun
Eve döndüm vala evde yürürüm artık yürüyebilirsemÇok rüzgar var burda da lodos var
Evet öğretmen ile konuşmaya gidince bayağı esiyordu hala devam ediyor.Heee kız soguk esiyor
Boşver canimm evde yürü esinti hasta yapıyor.Eve döndüm vala evde yürürüm artık yürüyebilirsem
Ne dedi örtmenEvet öğretmen ile konuşmaya gidince bayağı esiyordu hala devam ediyor.
Bisey demedim tamam
Gelişmelerini gösterdi ilk gün yaptığı resim ile dün yaptığı resim arasındaki farkı gösterdi. Çok iyi gayet güzel dedi bir sıkıntısı yokmuş okulda sarılmayı çok seviyor okulda hadi yerimize gecelik diyince bu küser gibi oluyor dedi. Valla ben sikayet duyarım dedim ama iyi şeyler duydum yaNe dedi örtmen
Iyi hadi masallahGelişmelerini gösterdi ilk gün yaptığı resim ile dün yaptığı resim arasındaki farkı gösterdi. Çok iyi gayet güzel dedi bir sıkıntısı yokmuş okulda sarılmayı çok seviyor okulda hadi yerimize gecelik diyince bu küser gibi oluyor dedi. Valla ben sikayet duyarım dedim ama iyi şeyler duydum ya
Evet canım bas agrıtıyor bu bir tur atıp döndümBoşver canimm evde yürü esinti hasta yapıyor.
Ohh ne güzel masallahGelişmelerini gösterdi ilk gün yaptığı resim ile dün yaptığı resim arasındaki farkı gösterdi. Çok iyi gayet güzel dedi bir sıkıntısı yokmuş okulda sarılmayı çok seviyor okulda hadi yerimize gecelik diyince bu küser gibi oluyor dedi. Valla ben sikayet duyarım dedim ama iyi şeyler duydum ya
Valla öğretmene de aynısını dedim ben şikayet bekliyordm diyeIyi hadi masallah
Ne gibiSüprizlerle dolu birgün olsun
Yok kız daha çok böyleyim
Botoks bilmem de burunİyidir bedava botoks yapıyoz
MaşallahGelişmelerini gösterdi ilk gün yaptığı resim ile dün yaptığı resim arasındaki farkı gösterdi. Çok iyi gayet güzel dedi bir sıkıntısı yokmuş okulda sarılmayı çok seviyor okulda hadi yerimize gecelik diyince bu küser gibi oluyor dedi. Valla ben sikayet duyarım dedim ama iyi şeyler duydum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?