- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #123.701
Lan ortada bisey yok bisey kendi çaldı kendi oynadi kendi gitti sonra anlaşamadık yaaa sabır yaa selamet millette inaniyorİnsan yasattıgını yasamadan ölmezmiş sırtını kollasa da bir bıcak yemese bari
Sağol canım benimÜzülme canım düzelir inşallahgeçmiş olsun kuzuyada
Herkes inanmak istediğine inansın canım sen tek değildin özelde hepimiz biliyoruz boşverLan ortada bisey yok bisey kendi çaldı kendi oynadi kendi gitti sonra anlaşamadık yaaa sabır yaa selamet millette inaniyor
Heee işte gören anlayacaktır zatenLan ortada bisey yok bisey kendi çaldı kendi oynadi kendi gitti sonra anlaşamadık yaaa sabır yaa selamet millette inaniyor
Bereket dedigin gibi kendim degildimHerkes inanmak istediğine inansın canım sen tek değildin özelde hepimiz biliyoruz boşver
Anlayan anlar bizim gibiler, beyni yoksa nasil anlasınHeee işte gören anlayacaktır xatenu
Günaydın canımGünaydın
Oda çok zor Allah kurtarsınAnlayan anlar bizim gibiler, beyni yoksa nasil anlasın
Biz bile burdan farketdikVallamı farketmiş demek
Kız ne dicez yaBiz bile burdan farketdikne dediniz yav
Allah sabr versin canımE Elif_Eylul kaptanım bugün benim için çok kötü bir gündü.o yüzden giremedim.arkadasim bebeğini kaybetti hepimiz şok oldukkimse nasıl oldu bilmiyor
Bir masal anlatsaydın hemen uyurdunGece kız 2de uyandi 1saat uyumadı ağla ağla bana masal anlat bana masal anlat gözümden uyku akıyor ne masalı delirtti aksam beni
Bazen bende inat ediyom ben edimce odaha da ediyor araya baba giriyorAğladı masal oku diye1saat uyumadi bende inat ettim gece yarisi ne masali diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?