- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #125.121
E Elif_Eylul akşam yemeğinde küçük kase salataE Elif_Eylul
13:00 4 yk peynirli makarna domates salatalık 2 parmak kadar kruvasan sandviç
Ara capuccino şekersiz
18:00 yarım porsiyon iskender
Meyve veya soda içicem
Kizlar birazdan yola cikicaz biz menumu paylasiyim hemen kaynamasin
E Elif_Eylul
Sabah
Sucuklu yumurta 1 yumurtadan 1 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim kizarmis ekmek maydonoz ve 1 fincaz az sekerli çay
Ara 1 incir
Ogle ton balikli salata 1 dilim tb ekmegi
Ara sütlü turk kahvesi
Aksam 1 tabak etli kuru fasulye 1 dilim ekmek ve tursu
Su 2 litre
Afiyet olsun kızlarE Elif_Eylul
13:00 4 yk peynirli makarna domates salatalık 2 parmak kadar kruvasan sandviç
Ara capuccino şekersiz
18:00 yarım porsiyon iskender
Meyve veya soda içicem
Moralim 0 birde düğüne geldim
Bende senin kadar düğüne gitsem benimde sıfır olur incirMoralim 0 birde düğüne geldim
Napıyoruuuuuz kendimizi alttan üstten sağdan soldan donaaaaat yapıyoruz moralmanlarımız düzeliiiiiiiiMoralim 0 birde düğüne geldim
Bayaaa donattı eviNapıyoruuuuuz kendimizi alttan üstten sağdan soldan donaaaaat yapıyoruz moralmanlarımız düzeliiiiiiii
Bırak kendi bildigini okusun elbet bir gün keske dicek o zaman söyleyecek lafın olurBayaaa donattı evi
Üstten kapı acmaya çalışan salak kocam var
Yapma dedim anlamadi,evin ici toz duman camlardan çıkıyor tozlar kactik tozlar cikinca 3oda diyim hicbir seyi kalmadi bildigin bina çökmüs toz kalmis düsün
Afiyet olsun canım11.30
Sade Türk kahvesi
12.00
2 yumurtalı yoğurtlu çılbır
19.30
Bir kase mercimek çorbası
Tavuklu salata
Su:2.5 litre
Allah akıl fikir versinBayaaa donattı evi
Yapma dedim anlamadi,evin ici toz duman camlardan çıkıyor tozlar kactik tozlar cikinca 3oda diyim hicbir seyi kalmadi bildigin bina çökmüs toz kalmis düsün
Bırak kendi haline sonrada bulabilirsen birisini tutup temizlet bozma moraliniBayaaa donattı evi
Ahh ahhh azcık mantıklı hareket yapsa nolur. Bırak bildiği gibi yapsın. Sinirlenme dicem kolay değil sonra olan sana oluyorBayaaa donattı evi
Evi görsenAhh ahhh azcık mantıklı hareket yapsa nolur. Bırak bildiği gibi yapsın. Sinirlenme dicem kolay değil sonra olan sana oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?