- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #128.821
Lavaboya da çıkamadım da birazdan tartilcam.Bakalim sen ne durumdasin![]()
Boğazım şiş hiç yataktan çıkasım yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lavaboya da çıkamadım da birazdan tartilcam.Bakalim sen ne durumdasin![]()
Benim kaç kere öyle olmuslugu var pazartesi eksi cuma artıCumaya artıya dönmezse![]()
![]()
Hafta sonu ille ipin ucu kaçıyor önemli olan sürekli yapmamak dengelemekSağol canım , valla çok sevindim , o kadar yemeye güzel sonuç aldım
Çok gördükBenim kaç kere öyle olmuslugu var pazartesi eksi cuma artı![]()
Hadi git mıçta gelLavaboya da çıkamadım da birazdan tartilcam.
Boğazım şiş hiç yataktan çıkasım yok![]()
Sagol canım ya sorma herkes hastaTeşekkürler kaptanım
İnşallah maşallah
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun canım iç biseyler ihmal etme ben perişanım valla bu neydi ya bu ortada![]()
Aynen öyle canım , denge önemli işte o noktada. Şimdi Cumaya hedef 66 ları görmekHafta sonu ille ipin ucu kaçıyor önemli olan sürekli yapmamak dengelemek![]()
Artı gelcem diye biseyler yememezlik yapma,sağlığımız daha önemli biliyosunuzSagol canım ya sorma herkes hastaolmasaydım iyiydi ama cabucak atlatırım inşallah
Vermem lazım bu hafta babam bilet bulursa önümüzdeki hafta gelecek o zamanda okullar tatil burda inerse giderim ailemi uğurlamaya kalırımÇok gördük![]()
Gazan mubarek olsunAynen öyle canım , denge önemli işte o noktada. Şimdi Cumaya hedef 66 ları görmek
MaşallahSağol canım , valla çok sevindim , o kadar yemeye güzel sonuç aldım
Gidiyorlar artıkVermem lazım bu hafta babam bilet bulursa önümüzdeki hafta gelecek o zamanda okullar tatil burda inerse giderim ailemi uğurlamaya kalırım![]()
İnşallah canım eşime diyim grip tozu alsın o biraz iyi geliyor uyuyamadım dün gece sende al onlar iyi geliyorSagol canım ya sorma herkes hastaolmasaydım iyiydi ama cabucak atlatırım inşallah
Bizde yiyoz hallah hallahMaşallahyiyerek zayıflıyoruzun hakkını veren sensin
![]()
Sen yiyon nerden bilek bacı menü yaz görekBizde yiyoz hallah hallah![]()
Burnun mu tıkandı gecmiş olsun sana da canımİnşallah canım eşime diyim grip tozu alsın o biraz iyi geliyor uyuyamadım dün gece sende al onlar iyi geliyor
İştahım kesilir böyle zamanlarda genelde kalkıp kahvaltı edesim gelmiyorArtı gelcem diye biseyler yememezlik yapma,sağlığımız daha önemli biliyosunuz![]()
Evet abla babam iki hafta kalır geldiğinde eksiklerini falan alacaklar gideceklerGidiyorlar artık![]()
Istah kesiliyormu senin hemde seninBurnun mu tıkandı gecmiş olsun sana da canımbol c vitamini
İştahım kesilir böyle zamanlarda genelde kalkıp kahvaltı edesim gelmiyorama etcem bir şekilde artık