- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #133.121
Kaptan bilir bn bilmemilk menünün günahı olmaz bence di mi
Aaa.nasilWhatsApp da kendi kendine mesaj gönderme özelliği gelmiş...bilin bakalım aklıma kim geldi
Instada gördüm de bana güncelleme gelmemiş . G Gokyuzu_kadar inşallah doğru etiket yapmişımdırAaa.nasil
Kim geldi
Allah seni
Afiyet olsun canım
Ben buranın enerjisini çok seviyorum ara ara okuyorum bebişimmm sende çook sevecekksin
Bitter çikonatammmm bana da kilo aldırınEe onu da alalım buraya
Bende diyorum 1tane artı pro var o senmiydinBen buranın enerjisini çok seviyorum ara ara okuyorum bebişimmm sende çook sevecekksin
Yakalandımmmmm eylüşümmmmmBende diyorum 1tane artı pro var o senmiydin
Hemen efenim bol karbonlu bi tabak gece yatmadan önce aman hareket etme yediklerin kımıldamasın ki yer etsinBitter çikonatammmm bana da kilo aldırın
az olmaz mı
Öznuşummmmm severimm seniii
Çikonatammm şöyle söyleyim yediğim ekmekleri görsenn nasıl yaa dersin ekmeksiz asla doymamKız diyiverin ekmek arası ekmek yesin ne o öyle rüzgar onu uçurur hooop götürüverir mazallahTiniminimavihanim
İnşallah nazarım değerÖznuşummmmm severimm seniii
Çikonatammm şöyle söyleyim yediğim ekmekleri görsenn nasıl yaa dersin ekmeksiz asla doymam
Hee o hep vardı bn hep yollarım önemli şeyleri kendimeWhatsApp da kendi kendine mesaj gönderme özelliği gelmiş...bilin bakalım aklıma kim geldi
EfenimYakalandımmmmm eylüşümmmmm
evet benziyor hatta benimki daha uzun ve hafif dalgalı çikonatamFotoda ki kendisi sanırım dimi
Öznuşummmmm severimm seniii
Çikonatammm şöyle söyleyim yediğim ekmekleri görsenn nasıl yaa dersin ekmeksiz asla doymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?