- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.601
Canına sağlık 1 paket olar mıhahaha bitter de var. o kesmez seni kız bikaç daha ye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canına sağlık 1 paket olar mıhahaha bitter de var. o kesmez seni kız bikaç daha ye
Afiyet olsun bizehepimiz topluca sufle yicez anlaşılan
Sen bilirsinO cuma günü![]()
Hep anasıNe zaman değil anası![]()
ayy hamburger aşeriyorum resmen benPizzahamburger
sufle
Küçük yiyebilirsin akşam ekmek yeme ya da 5 gibi ye hamburgeri ayran yanınaayy hamburger aşeriyorum resmen bengidim de nohut yiyim
![]()
Hayaller hamburger, hayatlar nohutayy hamburger aşeriyorum resmen bengidim de nohut yiyim
![]()
yok kız dünden tavuğum var çorbam var biraz da sebze yaparım. Çöpe gitmesin onlar yazık. Küçük beni doyurmazKüçük yiyebilirsin akşam ekmek yeme ya da 5 gibi ye hamburgeri ayran yanına
Şaka bi yana ciddi he
maalesefHayaller hamburger, hayatlar nohut![]()
Bizde haftalık yerdikBir ara ofiste arkadaşımla haftada bir mutlaka hamburger söylerdik. Ay nasıl sağlıksız besleniyormuşuz![]()
Senin bu ayfer evin gelini gibi bisi olmusAirfryde köfteyi pişir yap geçen bn öyle yaptım çok güzel oldumaya91
Çok marifetli ablası çokSenin bu ayfer evin gelini gibi bisi olmus![]()
Hayaller fasülye oldu heBende gidiyim fasulye islatayim aksama. Sonra oglumu alayim![]()
Bende herseyi ona atıyorum ahhahaAirfryde köfteyi pişir yap geçen bn öyle yaptım çok güzel oldumaya91
Afiyet olsun canımHadi kayfeye yanında ayva da var
Mantar kurabiye yapiyoruz eylül kalıpla yapiyor