- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #141.861
Günaydın 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın gülüm okuyabildin mi hepsiniGünaydın![]()
Ben mi fazla konuşmuşumValla az yazdım geçmiş yaptım sen fazla konuşmuşsundur![]()
Ama ben kocamı 7 30 da ile uğurladıktan sonra yine uyurum :))) 7 30 a kadar leslie ve cardio yapıcam :))) hadiiii kalkın gaza gelin yapın sporları uyanınca aç aç yapın ama . Sonra duşa girersiniz sonra üzerine bir kahve. Öğlene doğru da ilk öğün yaparsınızben öyle yapıcaö bugün

Günaydıııın![]()

Valla bende uyanamadim. Benimde uykum var ama mecburda kalktimYuhum gelir ama maalesef uyuyamıyorum![]()
Bende kızı okula götürdüm yavaş yavaş hareket ederken bi baktım oğlanda uyanmış mecbur onuda götürdüm şimdide yığınla çamaşır beni bekliyorValla bende uyanamadim. Benimde uykum var ama mecburda kalktim![]()
Kolay gelsinBende kızı okula götürdüm yavaş yavaş hareket ederken bi baktım oğlanda uyanmış mecbur onuda götürdüm şimdide yığınla çamaşır beni bekliyor![]()
Sağol canımKolay gelsin
Çok geçmiş olsunGün içinde sıkıntı çekmedim ama akşam baş ağrım başladı çok fena![]()
Atlaya atlaya okudumGünaydın gülüm okuyabildin mi hepsini![]()
Hayırlı sabahlar![]()
Günaydın![]()
Günaydın![]()
Güünayydııın
Günaydın![]()
Günaydın![]()
Gunaydinn![]()
Gunaydin kizlar![]()
Günaydin kizlarrrGünaydııınn erkenci kuşlarrr![]()