- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #146.061
Sanırım bn eşsiz kaldım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Filiz ablankiler yine iyi bunlar çok pisyaaAblamla çok yanyana durunca![]()

Kuzum bu hafta verdim ama baya yırtındim bildiğin.ama yine bu kilo da kaç hafta sürer bilmiyorum o yüzden destek şart.eger diyetisyen işe yarar ve verirsem tabi ki kilo bildirimine devam edeceğimKız sen verdin ya![]()
Ben uygun bulunca alıyorum bir kaç tane yumuşayınca yiyorum.Bnde geçen aldım yumuşamasını bekliyorum
Bi git bakalım yanlışın nerde görürsün hemdeKuzum bu hafta verdim ama baya yırtındim bildiğin.ama yine bu kilo da kaç hafta sürer bilmiyorum o yüzden destek şart.eger diyetisyen işe yarar ve verirsem tabi ki kilo bildirimine devam edeceğim
Aman deme çok tırsarım![]()
Aman deme çok tırsarım![]()
Sana uygun detoks falanda yapar iyi gelir canım insallahKuzum bu hafta verdim ama baya yırtındim bildiğin.ama yine bu kilo da kaç hafta sürer bilmiyorum o yüzden destek şart.eger diyetisyen işe yarar ve verirsem tabi ki kilo bildirimine devam edeceğim
Efendim
Seni 3 li olarak alırSanırım bn eşsiz kaldım![]()
15₺ kocamandıBen uygun bulunca alıyorum bir kaç tane yumuşayınca yiyorum.
Off geçmiş olsunSıtma tuttu
Kız zaten 6 sayfa senin cevaplarindirEfendim![]()
Ben baharat limon yallah15₺ kocamandı
Bazen bimden aldım onun ki kötü çıkıyor
Netten baby avokado sipariş etcemol güzel oluyor çekirdeksiz lokmalık
Labneyle karıştırıp meze gibi yapan var bn onu sevmedim
Afiyet olsun birçey demedimkiLa ne var siz yemiyonuz mu1 haftanın acısını çıkardım dedim ama ben
daha fazla yerdim de abartma dedim
Bende bugün fenaydımbugünü görmeyelim yarından başlıyorz
![]()
YokyaKız zaten 6 sayfa senin cevaplarindir![]()