- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2porsiyonmuYavrum ben iki porsiyon kaymaklı ayva tatlısını gömdüm ve diyete tekrar hazırımgerisi ona kalmış diyeyim o zaman
B BitterCikilata
![]()
Maşallah diyelim eşim benden dişli çıktı yeme konusunda2porsiyonmu
Tamam o zaman de bakım ne yedin sabah ne yiyon hee şu an elinde ne var hemen itiraf etKız sen emin değildin diye Didim Bn yoksa memnundum yani![]()
Dün gece mısır patlatmak yerine onu ettim bir porsiyon gece bir porsiyon sabah yedim. oh itiraf ettim. Ama şekeri azdı2porsiyonmu
Dün ödül bilem yapmadım nerdeyseTamam o zaman de bakım ne yedin sabah ne yiyon hee şu an elinde ne var hemen itiraf et![]()
Ben sopamı alayimMaşallah diyelim eşim benden dişli çıktı yeme konusunda![]()
Dedenden yadigar sopayı dimiBen sopamı alayim![]()
Tamam bitmiş ×2 ödülDün gece mısır patlatmak yerine onu ettim bir porsiyon gece bir porsiyon sabah yedim. oh itiraf ettim. Ama şekeri azdıha bı de iki kaçamak hakkımız vardı ya işte iki tane ondan şey ettim
![]()
Senin yüzünden
Bnde yerim 2 tane ayva tatlısı ne ki meyve zaten görende 3-5 paklava yedi dicekTamam bitmiş ×2 ödül![]()
Allah razı olsun dedemdenDedenden yadigar sopayı dimi![]()
Doğal botoks etkisi yarattın
Bak rahmet istediAllah razı olsun dedemden![]()
Ona bakarsan bende yerim 3 5 10Bnde yerim 2 tane ayva tatlısı ne ki meyve zaten görende 3-5 paklava yedi dicek
Öyle güzel şeyler yaparım benDoğal botoks etkisi yarattın![]()