- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.661
Sağol ablamAfiyet olsun
1,5 lt icebildimSen sudan haber ver
Afiyet olsun canım
Işte abla şey cinsel isteği bitiriyor şimdi sedat azgın teke ya onu minnoş kediye çevirmek için operasyon yapıyorO şap ne anlamadim
Kolay gelsin kuzikam
Yine bana hüsran yine banaDüzenli menü yazanlara teşekkür ederim kizlar
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ M MissHayaLet ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Noisy Girl ✔ ✔ @Li_zigi ✔ @Mevsim_bahar83 ✔ ✔ ✔ @Chikolata_gozlum ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ D u t ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ M M_atruska ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @suspushanimcim ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Gozdem__ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @jtaime020626 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @HuZuNMeLeGi ✔ ✔ ✔ ✔ @Hacerrrrrrrrrrrrr ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @HappyMutlu ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Pandora27 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @karamel Latte ✔ ✔ ✔ ✔
Aman dün WC den çıkamadım zatenİnşallah
vurmayaydın iyiydi
Şor şor işemeli bi hafta sonu olsun
Evet canim dogru hatirliyosun
Afiyet olsun
Toparliyorum abla hiç bir yere gitmeyecek hicbir yerde kalmayacağım@Li_zigi buhafta toparlicakmisin kendini yoksa yemeye devammi
Hee iyi listeye ekleyimToparliyorum abla hiç bir yere gitmeyecek hicbir yerde kalmayacağım
Sen menü de yazmıyonToparliyorum abla hiç bir yere gitmeyecek hicbir yerde kalmayacağım
Ekle ekle kaptanımHee iyi listeye ekleyim
Kuzu menü yazsam beni şutişko yapardınızSen menü de yazmıyonyazsan belki frenleriz seni
Olsun hepimiz kaçamak yaptık ama günahıyla sevabıyla yazdık. Birbirimizi uyardık. Yarın hafif beslen . Şu fazla kaçmış falan diyeKuzu menü yazsam beni şutişko yapardınızama bugünden itibaren menüler full geliyor o zaman yazarsın canım benim
Abowwww
Çakal oSen menü de yazmıyonyazsan belki frenleriz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?