- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #147.661
Günaydın ablaGünaydın kızlar33 sayfa geçirmişsiniz bilahare okiyciiiimmm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ablaGünaydın kızlar33 sayfa geçirmişsiniz bilahare okiyciiiimmm
![]()
Bütün gece agladi karnim ayaklarim agriyor diye
Tebrikler canım
Kosa aralıklarla tartılmak istemiyorum cumaya bir şey kalmıyor yarın çıkarsam akşam tartılırım ben bişi olmazYarın sabah tartılırsın bişey olur mu ki 1 günden
YaaOndan canım genizini yakar bizim burasıda öyle gezilecek hava yok kışın.
GünaydınGünaydın bayanlar
66.4 çıktım
Dün menü paylaşmayı atladım , yoğundu ikindiye kadar dışarıdaydık sonra temizlik ütü ..
İstediğim desteği göremedim kuzum neyse o ayrı bir psikoloji oralara hiç girmim ♡Alkucagina gez ver babasına azıcık o gezdirsin hep öyle büyüttük.
Neyse bu günler gelip geçici insan illa takıyor ama sen yine de takma kafana bebeğinden senden önemli değil hiç birseyİstediğim desteği göremedim kuzum neyse o ayrı bir psikoloji oralara hiç girmim ♡
En önemlisi sağlığımız gerisi boş.
Destek olacaklarına köstek oluyorlar .
Evet değer veriyorlar .Yani sonuçta ortak bir ürün bu uykusuz kalacağız ama onlar anneler herşeyini yapar mantığı var .
Gece en azindan 3 saat uyim diyorum memelerinde süt dolması lazım çocuk gazlı olunca 1 saate 1 emmek istiyor gaz gelince
Aman işte değişik kısır bir döngü
Noisy girlŞimdi kimler yok burada suspushanimcim yok sanki li zigi nikmi değişti
Tweety bird nerde
Kim kim oldu
OhaHiçbirşey![]()
sıfırdan başlamış olurum, hiç sorun değil. :)Gecmise gitmem lazim kilonun bulmam icin
Listeye ekliyorum canım
Sanada geçmiş olsunSagol canim bende hastayim![]()