- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.181
Kız yok alarmım var her gün düzenli içiyorumUnuttunmu kız doğruyu söyle
Amin canım sağol toparlicaz inşallah ama kilo kaybı hiç yok nolcek bilmemVavvv süper menü hiç karbon yok afiyet olsun Allah kabul etsin
Evet var ilk sayfada var bakabilirsinHayırlı akşamlar hanımlar topiginizde haftalık tartı günü falan varmı menü paylaşımı yarış gibi seyler
Acaba bendemi öyle kaldimKız yok alarmım var her gün düzenli içiyorum
İçiyordum daha doğrusu
Antibiyotik dkh etkisiz hale getiriyormuş
Antibiyotik kullanıyordun yanii illa bi açık var olayda. Yani o kadar kolay değil di mi korkutmayın beniKız yok alarmım var her gün düzenli içiyorum
İçiyordum daha doğrusu
Antibiyotik dkh etkisiz hale getiriyormuş
Sende mi hapla kaldın.Acaba bendemi öyle kaldim
10sene spiral kullandim,yara olmus deyip aldi doktor,sonra hapa döndüm ama iciyordum hapimi
Haftada 2gün tartımız pazartesi cumaHayırlı akşamlar hanımlar topiginizde haftalık tartı günü falan varmı menü paylaşımı yarış gibi seyler
eden kortun küçük küçük poğaçaların olur diyemiAntibiyotik kullanıyordun yanii illa bi açık var olayda. Yani o kadar kolay değil di mi korkutmayın benineyse hayırlısı olsun
Kiz oģlanla kızın arası 12yaşSende mi hapla kaldın.
N
eden kortun küçük küçük poğaçaların olur diyemi
Aahhahaha kız daha yeni evliyimN
eden kortun küçük küçük poğaçaların olur diyemi
Sosisli olmasın kız olsun bsbsnshxbcsosisli,dereotlu,peynirli,kaşarlı
Kiz dedin yarismayi kaybettinAahhahaha kız daha yeni evliyim
Sosisli olmasın kız olsun bsbsnshxbc
Motivasyona ihtiyacım var katılilabiliyirmuyuzEvet var ilk sayfada var bakabilirsin
Ablaları yardımcı olurSagolun kizlar
Sürpriz ki ne sürpriz
Sen kalk hatay gibi memlekette zatürre ol milyonlarca röntgen tomografi çektir
Tonla antibiyotik kullan aynı ay hamile kal
Aslında içten içe istiyordum 3.bebeyi ama bu kadar erken olacağını hiç tahmin etmemiştim
Ilk sayfadaki formu doldurursan seni tanıyabilirizMotivasyona ihtiyacım var katılilabiliyirmuyuz
Bi arkadasim daha hapla hamile kalmıştı vallaAcaba bendemi öyle kaldim
10sene spiral kullandim,yara olmus deyip aldi doktor,sonra hapa döndüm ama iciyordum hapimi
Bi de kınama faktörü varAntibiyotik kullanıyordun yanii illa bi açık var olayda. Yani o kadar kolay değil di mi korkutmayın benineyse hayırlısı olsun
Ohhh ohhh sende benim gibi dilinin şeysine uğramışsınBi arkadasim daha hapla hamile kalmıştı valla
Bi de kınama faktörü var
Yıllarca korunurken hamile kalanları yarınlar yokmuşçasına kınadım şahsen
Ablalar bu ara kudurmuş gibi annem de annemAblaları yardımcı olurhayırlısı böyle imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?