- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.901
Hepsi düşük çeneliMaşallah azcik girmiyorum sonra tlf bir elime alıyorum en az 15 sayfa oku oku bitmiyor
Cıkardı canım normalde 1 saate bile cıkan bir sonucO zaman daha çıkmamış ya da istememiş. O pozitif çıkan şeyi araştırdım. Hamilelik durumunda pozitif olabiliyormuş. Bir de vücut yakacak glikoz bulamayınca yağ yakmaya başlarmış o zaman da artıyormuş o
Hepsi dırdırcı bunlarınMaşallah azcik girmiyorum sonra tlf bir elime alıyorum en az 15 sayfa oku oku bitmiyor
o zaman istememiş çünkü o dediğin gibi hiç bişey yokCıkardı canım normalde 1 saate bile cıkan bir sonuc
Evet haftalık gidip bakmak vs iyi gelebilir diye bende gittiminşallah işe yarar.
Doğru diyorsun kaptanım valla baya bildiğin yiyorum ama işte yeni tartı tam eksi gösterdi
K Klassklasikaç kalma ama karbonhidrata da yüklenme
Misafiri olan olanaMisafir var gene bugün giremedim akşama uğrarım menü paylaşmak için
Kıs ya herkes birbirine gidip geliyorMisafiri olan olana
Şöyle güzelce evirip çevirip dövmek lazımCanları zopa istiyor
Olabilir canım bu saate kadar cıkardı o cunkuo zaman istememiş çünkü o dediğin gibi hiç bişey yok
Hastaliklar bitmezKıs ya herkes birbirine gidip geliyor
He bitmiyor zaten illa geliyor bir yerdenHastaliklar bitmez
Vallah billah öyle yaa
Bana uyarŞöyle güzelce evirip çevirip dövmek lazım
Çikoyuda çalıştırırdın uyurdun o yapardıOlsaydık fazla fazla yapardık
Bana eleman lazımÇikoyuda çalıştırırdın uyurdun o yapardı
Günaydın
Günaydın, cumartesi çalışanlar ve diğer arkadaşlar
Günaydın
Bugün büyük kızımın tekvando müsabakası var sabahın köründe kalktık tüm gün burda olurum
Günaydınnnn
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın bebeklerGünaydın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?