- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #152.101
Evet canım
8bine tamamla
Haklisin denerimAradan kayna hemenkaynak yapmazsan araya sıvısamazsın
Gidiyim evi bi dolanayim. Oyuncaklar heryerde bi toparliyim bahaneyle8bine tamamla
Kiz ben 2kere etiket yapmadimmi 8bin adim zorunlu diyeGidiyim evi bi dolanayim. Oyuncaklar heryerde bi toparliyim bahaneyle
Sen katıl konusmalara bosver bunlar hep laklakçıHaklisin denerim
Ev işlerim birikti bu hafta ehliyete yazılmaya gittim 2 saat hastanede bekledim sağlık raporu için özeller böyleyse devleti düşünemiyorumGene ne işin var
Burası çok ıyiymis daha önce farketseydim keskeSen katıl konusmalara bosver bunlar hep laklakçı
Gecen eylülü götürdum cok kalabalik ozellerdeEv işlerim birikti bu hafta ehliyete yazılmaya gittim 2 saat hastanede bekledim sağlık raporu için özeller böyleyse devleti düşünemiyorum
Bu kez ke di işlerimKesin misafir geliyor
Daha önce nerdeydinki bakayim hemenBurası çok ıyiymis daha önce farketseydim keske
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar bende menümü bildireyim
Sabah 2yk lor peynir 1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim t.b ekmeği
Ara 1 mandalina
2.ara 1 elma 2 ceviz
Akşam
2 kase mercimek corbasi
1 dilim t.b ekmeği
Yarım saat leslie
15 dk bölgesel
M MissHayaLet
Ben bu adım işini nasıl edecem bilmiyorum gün boyu evdeydim ama 2 oda dip köşe temizlik yaptım sabah 9 dan 3 e kadar oturmadım ama tlf elimde cebimde olmayınca adim sayılmıyor sadece 2000 adim görünüyor
Bu senede çocukları vurduGecen eylülü götürdum cok kalabalik ozellerde
Evet canim domuz gribi ve rota virüs suandaBu senede çocukları vurdu
Derdinden kurtuluyo nasıl gülmesinHep ağlıyor
Bir kaka yapınca gülüyorcart diye
Ye gitsin şööööyyle nohutlu tavuklu bi pilav missssDedim bugün tartilim 100 gram almışımpazartesi eksi çıkmazsam Tavuklu pilavı yiyeceğim
Profil değişmişHe hee siz yetersiniz kaldırmazlar
100 günse kesinbişeyin yanında 1+ yazıyor ama anlamıyoruuum asla . Şey gibi oldu, reglim 100 gün gecikti hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?