- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #152.161
Afiyet olsun canımAra: Türk kahvesi, 1 muz, 7 çiğ fındık
Öğlen: 3-4 kaşık domates çorbası, yarım tabak mantı, yoğurt
Ara: türk kahvesi
Akşam: kabak spagetti, yoğurt
Ara: americano içerim bir de bi top çikolata yerim
E Elif_Eylul
Elif mi niye hayırdırKızanım ananesine serum almış takmaya gitmiş
He aradı şimdi beni iyi olmuşKızanım ananesine serum almış takmaya gitmiş
Annem hasta doktora demis antibiyotik verdin gecmedi,doktorda demiş istedigin bir ilac varmi oda ben anlamam demisElif mi niye hayırdır
Beni beğenmiş@ntrabibl sende kimsin menüyu beğenmişsin
merhaba yeni katıldım gruba yeni kisiler ekleniyor muuuu@ntrabibl sende kimsin menüyu beğenmişsin
Sırf bu yuzden su an yag satmıyolarZeytinyağın kilosu 120tl oldu bilginizeyeni sıkım yağlarımız geldi fiyatlar yılbasinda 150tl
Evet ekliyorummerhaba yeni katıldım gruba yeni kisiler ekleniyor muuuu
Kokusuna bakin,tadinada bak eger koku varsa dip zeytindirSırf bu yuzden su an yag satmıyolardepolarda bekletiyolarmıs
Bize biri Manisa'dan getirdi tadında kokusunda sıkıntı yoktu tattıgımın 80'den 10 kilo aldım adam gübre parasına sıkısmıs inşallah getirdigi yag da iyidir
Bdvye konu açanlar gibi olmuşbişeyin yanında 1+ yazıyor ama anlamıyoruuum asla . Şey gibi oldu, reglim 100 gün gecikti hamile miyim
Hee vay bee keskem benimde böylee bir tanıdığım olsaAnnem hasta doktora demis antibiyotik verdin gecmedi,doktorda demiş istedigin bir ilac varmi oda ben anlamam demis
Elife dedim serum al ilac koy napcaksan tak serum iyileşsin
Sendemi 55 kilosunmerhaba yeni katıldım gruba yeni kisiler ekleniyor muuuu
Tattıgımda bir sıkıntı yoktu getirdiginden bakmadım aldım artık hayırlısı öyle böyle yicezKokusuna bakin,tadinada bak eger koku varsa dip zeytindir
Çiko atmıştı Bnde yaparım güzel olur makarna hissi veriyorben burdan yaptım. Geçen biri bana atmıştı ama kaydetmemişim
Sende burda olsan yollardik ayıp ediyosunHee vay bee keskem benimde böylee bir tanıdığım olsa
Beni Bursa'ya tasısınlarSende burda olsan yollardik ayıp ediyosun
Benden zarar gelmez gel yamacıma:)Beni Bursa'ya tasısınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?