- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #152.281
Evet ev yaptiriyorum ben
Bende ev ödüyorum bana da lazım
Yok kızım bize eşimin ananesi veriyorAnasına bile beleş değil sağa hiç deel
Bunu bende merak ediyorum. Kabagim yok alayim ilk isim alinca bunu yapmakEki Görüntüle 3174888
Hayaller hayatlar dicem ama efsane bişey bu ya. Kimden almıştım tarifi şu an unuttum ama Allah razı olsun makarnadan kurtarmış olabilirsin beni
Kız iyi çok şükür gün içinde ateşi çıkmadı ama dün bugün hiçbirşey yemedi demin azıcık atışdırdı birşeyler. Ben şuan yohumNasıl oldunuz ciko
Bende kan testi yaptırdığımı sanıyordum ama yaptırmamışım mfmfmReglim gecikti 5 gün ama testler negatif kan vermedim tabi
Nasıl gectiBugün psikolog seansım vardı
Kız iyi çok şükür gün içinde ateşi çıkmadı ama dün bugün hiçbirşey yemedi demin azıcık atışdırdı birşeyler. Ben şuan yohumNasıl oldunuz ciko
Eşimin arkadaşı gerçi, ama sağ olsun çok faydası dokunduBugün psikolog seansım vardı
Kız gitmiyormuydun senBen kesin bir kilo daha aldım
Gecicek insaAllah bol bol oku dur okuyim seni azcikKız iyi çok şükür gün içinde ateşi çıkmadı ama dün bugün hiçbirşey yemedi demin azıcık atışdırdı birşeyler. Ben şuan yohumbaşım çatlıyor ve ilaç hiçbir işe yaramıyor ağrısını kesmiyor
Cok gecmis olsun yaKız iyi çok şükür gün içinde ateşi çıkmadı ama dün bugün hiçbirşey yemedi demin azıcık atışdırdı birşeyler. Ben şuan yohumbaşım çatlıyor ve ilaç hiçbir işe yaramıyor ağrısını kesmiyor
Aslında seans demeyelim deNasıl gecti
Geçmiş olsun canımKız iyi çok şükür gün içinde ateşi çıkmadı ama dün bugün hiçbirşey yemedi demin azıcık atışdırdı birşeyler. Ben şuan yohumbaşım çatlıyor ve ilaç hiçbir işe yaramıyor ağrısını kesmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?