- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #152.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta dip köşe yaparsın2 gümdür hiçbişey yapmayan ben bu mesajı beğendim![]()
Aslında o evde de ben terör estiriyordum hepsi dağınıktı. Ben kızıyordum hepsineAnacığın arkanı topluyordu
Şimdi el mahkum
Şimdi sohbet etmiyormuyuz?Sensiz![]()
Bende öyleyim hepsi bir an önce bitsin diye ama sürekli yeni ne iş çıkıyorOrdan oraya atlıyorum resmen mesela yatak odasına bişey bıraktım. Süpürgeyi gördüm dur şu odayı süpüreyim derken bi baktım her yeri süpürmüşüm. Sonra temizle falan ordan oraya
Gocama desem az kalmış 153 diye ne der acabaAz kalmış bak 153,⁰⁰⁰
Sağlık olsun da işler olur her zaman2 gümdür hiçbişey yapmayan ben bu mesajı beğendim![]()
Ediyok gündüz sessizdi sensizŞimdi sohbet etmiyormuyuz?![]()
Bulasmasak günümüz güzel geçmez![]()

Evet iş hiç bitmiyorBende öyleyim hepsi bir an önce bitsin diye ama sürekli yeni ne iş çıkıyor![]()
Karıcım ne demek dur daha, önemli bişey derGocama desem az kalmış 153 diye ne der acaba![]()
Bu saatde kocan napıyor sen temizlik yapıyon benimki bu saatde süpürge çalıştırsam kovalardı beni kesinOrdan oraya atlıyorum resmen mesela yatak odasına bişey bıraktım. Süpürgeyi gördüm dur şu odayı süpüreyim derken bi baktım her yeri süpürmüşüm. Sonra temizle falan ordan oraya
Heee hani yatmıştınyaSen git yataman gidip yatalım dicektim
![]()
Söyle de gelGocama desem az kalmış 153 diye ne der acaba![]()
Koş diyebilirEvet iş hiç bitmiyor
Karıcım ne demek dur daha, önemli bişey der![]()
Ben yapamıcağım için saldım aahahahHa gayret 10 kaldı