- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #153.441
Aaa demek otomatik o yapılmış site güncellenince mi acepMoskovdu bendede![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa demek otomatik o yapılmış site güncellenince mi acepMoskovdu bendede![]()
Soda var yanındaYok almiyim![]()
Daha yoklar öğle ezanı da okunduMaşallah sabah ezanında gelseydi![]()
He sodayı içerimSoda var yanında

Açma kapıyı çalıp çalıp gitsinlerDaha yoklar öğle ezanı da okundu![]()
Ahahha imkansızzzKulağın içine kaçarsa![]()
Hayat kurtarıcıııAyyy eskiler geldi aklıma görünce
Ben küçükken annem banyoya koyunca kulağıma tıkardı şu kaçmasın diye
Halende varlar
Bende şimdi yaptım eşimle içiyoruz. Şaşırdım kahve istedi, hiç sevmez
Gece hazırlık mı yapıyordunDaha yoklar öğle ezanı da okundu![]()
Ay bi geldi mi gitmiyor illet ya bol bol c vitamini alın gecer inşallahKız iyi çok şükür beni yakamı bırakmıyor illet![]()
Bnmki de nescafe sever evde yok birazdan gelirAhahha imkansızzzbende öyle diyordum. Şişip kendini dışarı atıyor
Hayat kurtarıcııı
Bende şimdi yaptım eşimle içiyoruz. Şaşırdım kahve istedi, hiç sevmez![]()
Benim ki kahveye dair hiç bişeyBnmki de nescafe sever evde yok birazdan gelir![]()
Ben küçükken kulağımın zarı patlamıştı hep kaniyordu ondan kullanmak zorundaydım annem halen hep tak diyor ama unutuyorumbizde de vardı![]()
Aaa niye aksatıyorsun o zmn takBen küçükken kulağımın zarı patlamıştı hep kaniyordu ondan kullanmak zorundaydım annem halen hep tak diyor ama unutuyorum
Ayyy bunlar hemen küsen cinsler kazasız belasız atlatırım inşallahAçma kapıyı çalıp çalıp gitsinler![]()
Daha kolay küser bi daha gelmezAyyy bunlar hemen küsen cinsler kazasız belasız atlatırım inşallah![]()
Azcık küssene bir bakalımAha küstüm bu sefer![]()
Evet canım hazırlık yaptım gündüz çocuklarla perişan olmayım dedim yaptıklarımı strecleyip buzdolabına kaldırdımGece hazırlık mı yapıyordun
Yiyenlere afiyet olsunEvet canım hazırlık yaptım gündüz çocuklarla perişan olmayım dedim yaptıklarımı strecleyip buzdolabına kaldırdım
Tmm senle küsüyorum o zamanAzcık küssene bir bakalım![]()
Sağol canımAaa niye aksatıyorsun o zmn tak
Çok geçmiş olsun