- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.021
Allah razı olsun bacumGeçmiş olsun bacum
Aa evetoohh ohh sabah gecmiş olmayacak
İnşallah gider o zamanaÇarşamba diyetisyen kontrolüm var orda da belli olur
Yok yok uyur o geceleriAa evet
Bi bakıyormuşuz kaptan dolduruyormuş
BenmiAa evet
Bi bakıyormuşuz kaptan dolduruyormuş
Heee sen
Afiyet olsun canım salammı oKahvaltı ile güne başlayalımBu arada adım sayar indirdim. Çok eksik sayıyor
EvetAfiyet olsun canım salammı o
salam yerine hindi füme falan daha iyi olur sankiiKahvaltı ile güne başlayalımBu arada adım sayar indirdim. Çok eksik sayıyor
İşlenmiş onlar pek yemesen iyi olur onun yerine yesillik ceviz 2dilim ekmek
Çok yiyen biri değilim salam da bugün katayim dedim. 1 tanesini oğluma verdim hemensalam yerine hindi füme falan daha iyi olur sankii
1 dilimini oğluma verdimİşlenmiş onlar pek yemesen iyi olur onun yerine yesillik ceviz 2dilim ekmek
Tamam canim1 dilimini oğluma verdimyarına düzeltirim
evet biz de almıyoruz bu ara, ben yersem de hindi füme ya da jambon yiyorum ne farkı var (sonuçta hepsi işlenmiş) bilmiyorum da ama yağ oranı daha az. Çok canım isterse alıyorum yani :) bence oğluna da verme yaa:)Çok yiyen biri değilim salam da bugün katayim dedim. 1 tanesini oğluma verdim hemen
Aslında salamı yavru bir kedi için almıştım. Her gün az az ona veriyordum. Sonra ne olduysa gelmez oldu yarısı bize kaldıevet biz de almıyoruz bu ara, ben yersem de hindi füme ya da jambon yiyorum ne farkı var (sonuçta hepsi işlenmiş) bilmiyorum da ama yağ oranı daha az. Çok canım isterse alıyorum yani :) bence oğluna da verme yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?