• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya işte kendim sakinleşmem için birazcık uyuyabilmem lazım şöyle 2-3 saat uyanmadan bı uyusam kendime gelicem. 4-5 gündür üst üste daha 3 saat uyanmadan uyumadım. Artık her gün daha agresif olmaya başladım elimde değil.

O da ayrı bir sorun kalkiyorum her yer birbirine karışmış ben toplarken çocuk dağıtıyor malum. Yemek yapıyorum çocuk pacamda. Yapıyorum sürekli yigiliyor toplamaya temizlemeye vakit bulamıyorum evi öyle gördükçe cinlerim iyice tepeme çıkıyor. Ay işte öyle sanki az bı rahatlama geldi:p
Kiz birak evi isi gücü. Sen cocuklu annesin yani. Sana gelende evine gelmesin sana gelsin. Bak bana cok dediler ayni boyle. Dinlemedim dinlemedim kendime ettim. sen yapma bosver. Esinde yokmus. Cocuk uyusun uyu. Yemek degilmi iki lokma bisi yersin yani. Evi de takma bence en azindan esin gelene kadar

Kiz birak evi isi gücü. Sen cocuklu annesin yani. Sana gelende evine gelmesin sana gelsin. Bak bana cok dediler ayni boyle. Dinlemedim dinlemedim kendime ettim. sen yapma bosver. Esinde yokmus. Cocuk uyusun uyu. Yemek degilmi iki lokma bisi yersin yani. Evi de takma bence en azindan esin gelene kadar
Ben cok kisiyi cikarttim hayatımdan beni hamileyken sildi en yakin dedigim arkadasim :ıslık: :ıslık: ama filiz büyüdü eskisi gibi degildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X