• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muzun kalorisi neden yüksek 🤔😂
Muz protein içeriği ile dikkat çeker ve lif ile karbonhidrattan da zengin bir meyvedir. Nişasta oranı yüksek olan muz kalorisi de yüksek bir besindir. 1 adet orta boy muz (170 gr) 131, büyük boy (190 gr) ise 146 kcal değerindedir. 1 büyük boy muz kalori ve besin değeri bakımından 3 porsiyon meyveye eşittir.

Muz protein içeriği ile dikkat çeker ve lif ile karbonhidrattan da zengin bir meyvedir. Nişasta oranı yüksek olan muz kalorisi de yüksek bir besindir. 1 adet orta boy muz (170 gr) 131, büyük boy (190 gr) ise 146 kcal değerindedir. 1 büyük boy muz kalori ve besin değeri bakımından 3 porsiyon meyveye eşittir.
Akşam 1 porsiyon meyve yesem daha karlıyım o zaman 😅

Bu arada benim Nescafe içme alışkanlığım var. Günde 3-4 kupa içerdim. Önceki grupta 2ye düşürdüm. Sabah uyanınca icmezsem kötü oluyorum. 1 taneye düşene kadar idare edin 🤗
Bende kahve icerim 5tane bazen🤔

Karnabahar aldım kızartıp yerim diye 😅 artık kizartma yapamam. Güzel ve hafif nasıl değerlendirebilirim. Var mı değişik tarifi olan
Ben fırın poşetine koyuyorum,
Zeytinyağ,zerdeçal,nane,toz kırmizibiber,karabiber
Pisince yoğurtla yiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X