- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.861
Ben aldığım halde esim bu yol söyle bu yol böyle diyip vermiyor söke söke alırım da neyseO zamanlar içine doğmamışiçimden gelmiyor du diyor ehliyet almam kaza yaparımda bişey oöur diye şimdi öyle bi düşüncem yok diyor zam gelince düşünceleri değişti
Günaydınnnn️
Günaydın hatunlar
Günaydın herkese
Günaydın herkese
Günaydın kızlarGünaydın.....nasiliz bugün...burda hava yağmurlu...hiç açacak gibi degil
Hep beraber acile yatırsınlarBilmim karnım fena sıcak havlu sardım
Günaydın canımGünaydın.....nasiliz bugün...burda hava yağmurlu...hiç açacak gibi degil
Bugün gitseneHep beraber acile yatırsınlar
Böyle hoplama düşmanların çatlıyorGünaydın canımharikayiz bebek gibiyiz taş gibiyiz
Abooo ben böyle dolanmadım hic yeleğim sırtımda oturdugum yerde sal aldım ayaklarıma da hep olan oldu yineÇorap yok kısa kol ve pijama giyiyorum
Yok yok yarından itibaren giyeceğim
Kız yok onlar çok yemiştir ondan catliyorlardirBöyle hoplama düşmanların çatlıyor
Senin yüzunden millet pesimizi birakmiyor sayfadan çikmaz olduKız yok onlar çok yemiştir ondan catliyorlardirbenimle bir ilgisi yok gidip spor yapsınlar belki fesatlıklarıda erir
Demek ki bir ruzgar da sen gümAbooo ben böyle dolanmadım hic yeleğim sırtımda oturdugum yerde sal aldım ayaklarıma da hep olan oldu yine
Boş beleş insanmiyim benSenin yüzunden millet pesimizi birakmiyor sayfadan çikmaz oldu
Bakcam duruma hic kalkmadım dahaBugün gitsene
Git muayene ol bobrekse ağrısı çok olur.Bakcam duruma hic kalkmadım daha
Günaydın canımGünaydııın kızlarr
Iste 1sene sayfada kendisi yok gelmis kıskanç fesat diyor sanirim kendinle çatışiyor:)Boş beleş insanmiyim benkim geliyor kim gidiyor görmüyorum ki
Günaydın canımGünaydııın kızlarr
Git muayene ol bobrekse ağrısı çok olur.
bu muhabbeti çok merak etttimmm kim kimi çekemiyor ne oluyorIste 1sene sayfada kendisi yok gelmis kıskanç fesat diyor sanirim kendinle çatışiyor:)
Aman sallaIste 1sene sayfada kendisi yok gelmis kıskanç fesat diyor sanirim kendinle çatışiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?