- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #155.061
Aaaaa ask olsun ne zaman gördün beniOnlarin zaten maşallahı var ama kendinide unutma
Ah ayso ah bi gelmedin mi gelmezsin bi geldinmi de sayfaları yığar öyle gidersin
Ah ayso ah bi gelmedin mi gelmezsin bi geldinmi de sayfaları yığar öyle gidersin
Heee şifa bulmaya gelmiştin haniLen ben hastalıktan buralara nadir geliyorum be
Size de yaranamiyoz en iyisi 1 sene sonra görüşelimAh ayso ah bi gelmedin mi gelmezsin bi geldinmi de sayfaları yığar öyle gidersin
Hemende gül
Bncede seneye gelelimSize de yaranamiyoz en iyisi 1 sene sonra görüşelim
Bir üfürün dua edin dedik hemen bir daha dua istersen dedinHeee şifa bulmaya gelmiştin hani
Tabi acikirsin çenen düşmüş sabah sabah
Sende bana laf söylerlerken korusaydin böyle olmazdiHemende gül
Dimi ya öyle olunca kıymete bineriz hiç birşey olmamış gibi devamkeBncede seneye gelelim
Ettik ya leeee sende Ahh ahhhhBir üfürün dua edin dedik hemen bir daha dua istersen dedinettigi dua da gözü var yazık yazık
Yemedi mi yoksa laf yetiştirmekten mi vermedin dahaAhhh ahhh bebesi kahvaltı yemedi ondan oldu zaar
Ne zaman korumadim ben seni hep arkandayımSende bana laf söylerlerken korusaydin böyle olmazdi
Yiyince ağırlık çöküyor bağaTabi acikirsin çenen düşmüş sabah sabah
Kahvaltı yaptıktan sonrasını hiç düşünemiyorum enerjisi fullenecek
ooo tebrikiş bitto tebrikiş
Uyandığımdan beri görüyorum halinde görmeye devam ediyorumAaaaa ask olsun ne zaman gördün beni
Heee sende hep gülüyordun kaçıyodun unutmadim unutmam unutturmamNe zaman korumadim ben seni hep arkandayım
Yoooo 9 da verdim yemediYemedi mi yoksa laf yetiştirmekten mi vermedin daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?