Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuklarla yogun geciyor canim sen neler yapiyorsun
Yuruyusu nasil yapiyorsunuz hava soguk malum
Köyde kreş açıldı cocuklara iyi oldu 6 7 kisiler sınifta yazdirdim oraya götür getir bir hayli ugrasiyorum,oģlan lise3te tam bir ergen,kız hastanede calıyor yüzünu gören cennetlik

Adım konusuna gelince buhafta cok kisi kaçamak yapti 8bin net koydum yoksa başa çıkamiyorum,önümüzdeki hafta duzenleme yapıcam
Çogu kisi evde leslie yapiyor

Reflör çok iyi bi probiyotik evde bulundur her zmn

Ay yok kız az bekle bir iki gün geçmezse gidersin

O tipler yüzünden bakılmaz oldum illallah ettim her sehir hastanesine gittigimde bir sorun yasadım doktora gideceğim zaman korkarak gidiyorum artık
Ben bir kusmaya baslayınca arkası hep geliyor ve cocukluktan hep idrar yolu enfeksiyonu vardı annem de birşey olunca hemen git der ama gitsem ne fayda korona oldugumu anlamadılar enfeksiyon gecirdim mide yatıstırıcı yapıp gönderdi baska doktor tahlil yaptı öyle cıktı ortaya daha bir sürü sayabilirim örnek Balıkesir'de böyle oldu İstanbul'dayken cok rahattım daha ilgi vardı

Maasallah senindemi 3 tane Rabbim bagislasin
Bende saatimi takiyim bide leslie yaparim insallah 8 bini bulmaya calisirim cumadan sonra yaparim insallah

Bende saatimi takiyim bide leslie yaparim insallah 8 bini bulmaya calisirim cumadan sonra yaparim insallah
Koridorda yürüyüş yapıyoruz bazen

3tane canim Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasin
Biraz hedefine ulaşman icin azda olsa spor şart

Adimsayarda hangi programı kullanıyorsunuz. Benim indirdiğim çok kötü çıktı
Telefona indirdiklerim hepsi durdu 1 saat yürüyordum 1000 adım yaziyordu...saat aldım ucuzundan fitpro program şimdilik sorun yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…