- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #155.161
Cocuklarla yogun geciyor canim
Köyde kreş açıldı cocuklara iyi oldu 6 7 kisiler sınifta yazdirdim oraya götür getir bir hayli ugrasiyorum,oģlan lise3te tam bir ergen,kız hastanede calıyor yüzünu gören cennetlikCocuklarla yogun geciyor canimsen neler yapiyorsun
Yuruyusu nasil yapiyorsunuz hava soguk malum
Aynn1 sene sonra görüşelimgelince dert gelmeyince dert
Reflör çok iyi bi probiyotik evde bulundur her zmntesekkür ederim reflör aldım sagolun dün bir hasnım efendi söylemişti gerçekten işe yaradı gibi dün geceyi daha rahat atlattık bir de hastaneye git gel öksürük var balgamlı onla uğraşıyorum . inşşalah bi toparlasa....
bilmiyordum şükür sizlerin sayesinde öğrendim bende iyiki varsınız tesekkür ederimReflör çok iyi bi probiyotik evde bulundur her zmn
Ay yok kız az bekle bir iki gün geçmezse gidersin
O tipler yüzünden bakılmaz oldum illallah ettimSözüm meclisten dışarı acildeyken bazi hastalar geliyordu soruyorum şikayeti ne çocuk kustu ondan geldik diyor. E peki ne zaman başladı diyorum yeni diyor. Şu şekilde mi kustu diyorum yok daha bir defa kustu görmedim diyor. Başka nesi var diyorum sadece bir defa kustu diyor. Sadece bir defa kustu diye mi geldiniz diyorum evet diyor
Maasallah senindemi 3 tane Rabbim bagislasinKöyde kreş açıldı cocuklara iyi oldu 6 7 kisiler sınifta yazdirdim oraya götür getir bir hayli ugrasiyorum,oģlan lise3te tam bir ergen,kız hastanede calıyor yüzünu gören cennetlik
Adım konusuna gelince buhafta cok kisi kaçamak yapti 8bin net koydum yoksa başa çıkamiyorum,önümüzdeki hafta duzenleme yapıcam
Çogu kisi evde leslie yapiyor
Koridorda yürüyüş yapıyoruz bazenMaasallah senindemi 3 tane Rabbim bagislasin
Bende saatimi takiyim bide leslie yaparim insallah 8 bini bulmaya calisirim cumadan sonra yaparim insallah
3tane canim Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasinMaasallah senindemi 3 tane Rabbim bagislasin
Bende saatimi takiyim bide leslie yaparim insallah 8 bini bulmaya calisirim cumadan sonra yaparim insallah
Samsung healthyAdimsayarda hangi programı kullanıyorsunuz. Benim indirdiğim çok kötü çıktı
Ovvv siz kar eksik olmaz... açılışı yapmissiniz hayırlı olsunErzurum
Telefona indirdiklerim hepsi durdu 1 saat yürüyordum 1000 adım yaziyordu...saat aldım ucuzundanAdimsayarda hangi programı kullanıyorsunuz. Benim indirdiğim çok kötü çıktı
Onceden bende cok yapardim en iyisi disarida yurumek aslinda ama hava kötüKoridorda yürüyüş yapıyoruz bazen
Saat iyi oluyor adim saymak icinTelefona indirdiklerim hepsi durdu 1 saat yürüyordum 1000 adım yaziyordu...saat aldım ucuzundanfitpro program şimdilik sorun yok
Telefona indirdiklerim hepsi durdu 1 saat yürüyordum 1000 adım yaziyordu...saat aldım ucuzundanfitpro program şimdilik sorun yok
Eşim gibi oluyor dimiSen ahmet diyince hiç bebe canlanmıyor gözümde nedense
Piremsesim benim
Pambık kalpli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?