- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımAşırı bi baş ağrısı var ya. Iki kez ilac aldim. Hafifliyir ama asla gecmiyor
Afiyet olsun canımSabah peynirli yumurta, 6-7 zeytin, çay, 2 dilim tam buğday ekmek
Akşam 8 tane mercimekli köfte, bir bardak çay
E Elif_Eylul
İşte sen oyna artık yoruldumSen bugün fazla oynaksın![]()
Yaa çok güzel bir memleket gerçekten özlenirİlk görev yerim Erzurum 6 yılım geçti, hala da çokkk özlüyorum![]()
Afiyet olsun canımGeçmiş yapamadım valla yemedi o kadar sayfayı okumakmenüm
Sabah 1 adet balkabaklı pankek,3 yk patates püresi
Öğlen 2 adet sarma, 1 bardak salep
Akşam 1 bütün çipura ızgara, salata, 2 yk turşu kavurması, 1 küçük közlenmiş patates, yarım kase sütlaç
E Elif_Eylul
Başım ağrıyor yarın bakarızİşte sen oyna artık yoruldum![]()
![]()
![]()
156.000 mesajYabancıya gitmesin![]()
Çiko pattis soy halka halka kes alnına koy tülbent bağla uzan faydası oluyor S Sekerpareeee sende dene canımAyşenin dualarından olmasın![]()
Boşver geçmiş geçmişte kaldıGeçmiş yapamadım valla yemedi o kadar sayfayı okumakmenüm
Sabah 1 adet balkabaklı pankek,3 yk patates püresi
Öğlen 2 adet sarma, 1 bardak salep
Akşam 1 bütün çipura ızgara, salata, 2 yk turşu kavurması, 1 küçük közlenmiş patates, yarım kase sütlaç
E Elif_Eylul
Çiko pattis soy halka halka kes alnına koy tülbent bağla uzan faydası oluyor S Sekerpareeee sende dene canım
Çok geçmiş olsun öyle geçmezse de gözlerine tülbent koyup demlenmiş çayın otunu ılık ılık gözlerine koy 20 dakika öyle bekle. Oda baya iyi geliyorgidiyom
![]()
Yok ya. Başka yemek yoktu. Sarma yersem kilo olur dedim yemedim.Afiyet olsun canım
Lahana sarmasiyla zeytin güzelmi gidiyor![]()