- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #15.661
Bilmiyom aşırı takıntılı aptalın tekiyimBu hafta dene istersen canim sen bilirsin aslinda cumaya eksi gelicektir
Doğum günün kutlu olsunAy kaptanım ne kadar ince düşüncelisin . Çok ama çok teşekkür ederim
Canim bende artı 500 geldim napayim simdi ağlayımmiBilmiyom aşırı takıntılı aptalın tekiyimaklımda ne varsa ille olacak .
Takıntı yapma o zaman hiç gitmez akışına bırak tecrübeyle sabit bakBilmiyom aşırı takıntılı aptalın tekiyimaklımda ne varsa ille olacak .
Canim bende artı 500 geldim napayim simdi ağlayımmi
Takıntılılığı bir yere birak lütfen cumaya odaklan
Tamam kızlar 1 hafta aralıklı denemek istiyorumTakıntı yapma o zaman hiç gitmez akışına bırak tecrübeyle sabit bak
Tamam canim sen dene ama güzel spor yapiyosun zaten kas olmustur dinlendiginde emin ol eksi geliceksinTamam kızlar 1 hafta aralıklı denemek istiyorum
Günaydın canımGünaydınnnn
Öyle mi diyosunTamam canim sen dene ama güzel spor yapiyosun zaten kas olmustur dinlendiginde emin ol eksi geliceksin
Bende 1 haftadır yapıyorum kuzum.ayiptir söylemesi -2 kiloyumaz önce tartıldım gene sabit geldi ondan. Belki değişirsem sistemi gider
Dutum vallahi ben tam bir aydır diyet yapıyorum 200 Gr verip 500 alıyorum ama bak öyle böyle devam ediyoruz.bence spor kas yapmış olabilir o yüzden sabit olabilirsinBilmiyom aşırı takıntılı aptalın tekiyimaklımda ne varsa ille olacak .
İnşallah öyledirDutum vallahi ben tam bir aydır diyet yapıyorum 200 Gr verip 500 alıyorum ama bak öyle böyle devam ediyoruz.bence spor kas yapmış olabilir o yüzden sabit olabilirsin
Öyledir tabi kendin diyorsun kıyafetlerim fark ediyor vs diye hiç sıkma canını. Sonuçta 1 günde almadık bu kiloları bir günde gitsinİnşallah öyledir
2senedir okadar cok şu kilo konusunda neler yaşadim anlatamam 65 kilolara kadar düşüp 70e cikmam sonra 70lerde aylarca kalmam daha sonra zaten doktor tedavisi falan gördum iyice firladim simdi gram gram veriyorum ama veriyorum biryerden sonra zaten verilmiyor,sen benden daha gencsin sporla dahada guzel olucak inaniyorumÖyle mi diyosungörüntü olarak kıafetlerimden falan baya fark var aralıklı oruç yaparsam da spor yaparken zorlanırım . Bir hafta daha beklicem tamam ortak . Zaten bugün spor yapamam . Dinlenme günü
Ama bu güzel haber
Hayırlı sabahlar canımHayırlı pazarlar kızlar
Öyledir tabi kendin diyorsun kıyafetlerim fark ediyor vs diye hiç sıkma canını. Sonuçta 1 günde almadık bu kiloları bir günde gitsin
Aaa sende geçnsin ayol taş.gibi hatunsun2senedir okadar cok şu kilo konusunda neler yaşadim anlatamam 65 kilolara kadar düşüp 70e cikmam sonra 70lerde aylarca kalmam daha sonra zaten doktor tedavisi falan gördum iyice firladim simdi gram gram veriyorum ama veriyorum biryerden sonra zaten verilmiyor,sen benden daha gencsin sporla dahada guzel olucak inaniyorum
Takma lütfen cumaya cok guzel olucakhaklısın canım iyi.ki varsınız
Aaa sende geçnsin ayol taş.gibi hatunsunaynen doğru diyosunuz motivasyon kaybı yok devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?