Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
🤣Ben bu bebisle eririm zaten gece sporu yaptırıyor memeye daya geri yatır öğleden 4 ten sonra gece 1 e kadar uyumadı oturup ağlayacaktım artık sütüm kesilir korkusuyla ağlamıyorumda sonra deniz sekinin Ahmet şarkısını açtım 1-2 oynadım 🤣
Misler gibi oldum
Artık tek hunim eksik🤣
🤣🤣🤣🤣

Biri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık🙄
😂😂😂😂 Annem bende diyor ki siz bu camasır sepetini nasıl dolduruyorsunuz ben hergun çıkarırım esimde öyle sende cocuk da vardır dolar yani

😂😂😂😂 Annem bende diyor ki siz bu camasır sepetini nasıl dolduruyorsunuz ben hergun çıkarırım esimde öyle sende cocuk da vardır dolar yani
2 cocuk var. Hele küçük tam paçoz 🤣🤣

kurutma makinası önereceğim ama artık oda imkaznsız oldu şu zmanda :KK43: :KK43:
Valla aklima gelmiyor degil ama rakamlar asiri ucuk. Gecen yil deepfreze alcaktim kalmisti. Simdi en kötüsü 10 lira valla

Cabuk mu kirletiyor 😂😂😂 ya insan cocuuna pacoz der mi 😂
Ay valla der. Gunde 10 kere degisiyoz. Sacları kivircik. Benn tariyorum topluyorum yarim saat sonra gör sokak cocugu gibi geziyor evde deli oluyorum 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X