- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #16.961
Gecmis olsun canim valla cok zor bide ayakta kalmaya çalısmakBn 1 haftadır hastayım burun boğaz fena

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim valla cok zor bide ayakta kalmaya çalısmakBn 1 haftadır hastayım burun boğaz fena
Afiyet olsunO kadar yiyince aksam erken uyumusum
Bide aralarda 3 tane mandalina ve bir muz vardi![]()
Terleyemiyorum icim yanıyor dışım usuyor ilginc bisey .... sizde gecmis olsun.... bebekler çocuklar hasta olmasın dünyada kuzular dertlerini söyleyemiyor..Gecmis olsun canim valla cok zor bide ayakta kalmaya çalısmak![]()
Sağol canımTerleyemiyorum icim yanıyor dışım usuyor ilginc bisey .... sizde gecmis olsun.... bebekler çocuklar hasta olmasın dünyada kuzular dertlerini söyleyemiyor..
Karninda bence ..O kadar yiyince aksam erken uyumusum
Bide aralarda 3 tane mandalina ve bir muz vardi![]()
Cok gecmis olsunTerleyemiyorum icim yanıyor dışım usuyor ilginc bisey .... sizde gecmis olsun.... bebekler çocuklar hasta olmasın dünyada kuzular dertlerini söyleyemiyor..
TskrCok gecmis olsun![]()
AnlamadimKarninda bence ..
Yediklerin hâlaa karninda diyor sankiAnlamadim![]()
Yemişsiniz demek istedimAnlamadim![]()
EvetYediklerin hâlaa karninda diyor sanki![]()
Aralık orucmu yoksa canim derstemisin sen bugunEvetsabah agzimda aci tatla uyandim. En nefret ettigim. Cok yiyince oluyor bende . Sabah bisey yemedim. Bugun öglen 13.30a kadar bisey yemek yok.
![]()
Reflu falan sıkıntınız var miEvetsabah agzimda aci tatla uyandim. En nefret ettigim. Cok yiyince oluyor bende . Sabah bisey yemedim. Bugun öglen 13.30a kadar bisey yemek yok.
![]()
Güle güle canım iyi derslerKizlar derse gidiyorum ben insallah ugrarim yine, Rabbim gününüzü bereketlendirsin![]()
Iyi derseler canimKizlar derse gidiyorum ben insallah ugrarim yine, Rabbim gününüzü bereketlendirsin![]()
Hem ders hem de aralikli oruc , midem dinlensin biraz , maden suyu aldim rahatlar biraz.Aralık orucmu yoksa canim derstemisin sen bugun
Reflüm yok diye biliyorum, midem cabuk sindirmiyor.Reflu falan sıkıntınız var mi
Yapma bunu kendine yaaa ne oldu bilmiyorum ama azcik sakin olKaptanım iyi değilim . Ağlamaktan gözlerim agrıyor . Belki aktif olamam bugün maruz görün lütfen.