- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #17.661
Hala ordamıCanim artik gitme yaa off valla ben sinir oldum artik o cocuklarla o sogukta karda kista milletin gotünü yapiyosun aaa
Yeni üye nasil biliyor anlamiyorum benAratıyor herhalde uyumayan çocuk diye ne bilem
Valla onun kocasi benim kocam tugbanin kocasi bunları al birbirine vurNedir bu ya
Bizmez çilemiz
Evet canim hemde kar var orda cocuklar hastayken göturduHala ordamı
Valla onun kocasi benim kocam tugbanin kocasi bunları al birbirine vur
Çocuk hastayken insan evde zorlanıyor bide başka yerde nasıl olur bilemedim.Evet canim hemde kar var orda cocuklar hastayken göturdu
Valla nasil sinir oldumÇocuk hastayken insan evde zorlanıyor bide başka yerde nasıl olur bilemedim.. Allah yardımcısı olsun
Bizde kar yokGökgürültülü sağnak kar yagisi var şuanda kar hemde kar yani
Ayyy dedikleri doğru okullar iptal ögleden sonra uyari verdi burayiBizde kar yokyağmur var acaip rüzgarlı sevmem böyle havayı depresyona sokuyor insanı zorla
Eskiden temizliğide spordan sayıyoduk ben ilk sayfaya yazayim sen aksama etiketlersin yaptiklariniKızlar şimdi ben bugün temizlik yaptım spor yerine geçse olur mu 100 tane ip atlayıp 30 dk dans ediym diyorum nasıl olur
Başkanım iki çocukla mahvoldum amma yapılacak dersen akşam yaparimEskiden temizliğide spordan sayıyoduk ben ilk sayfaya yazayim sen aksama etiketlersin yaptiklarini
Ben daha öğle yemeğini yemedim çocuk uyumadıKabaklar hazirmı
Canim temizlik puanı yazicam M MissHayaLet aksam menunde etiket yap misal 30dk ev temizligi yaz o hesaplarBaşkanım iki çocukla mahvoldum amma yapılacak dersen akşam yaparim
Bende yogurt yedimBen daha öğle yemeğini yemedim çocuk uyumadı
9 Mart spor.
45 dk pilates
15 dk bölgesel
10 dk chole
300 mekik
100×2 kol çalışması
50 sırt hareketi. E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 3022862
İnşallah yaBirlikte yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?