Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aksam rahatsizlandim oyuzden ilac aldim portakal sürekli ihlamur falan derken şiştim özur diliyorum kizlar artı 200🙈
Buhafta biraz toparlanmam lazım eklem ağrim çok var

Eklentiler

• IMG-20220311-WA0000.webp
    IMG-20220311-WA0000.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 18
Hayırlı cumalar kızlar ❤️❤️
Aksam rahatsizlandim oyuzden ilac aldim portakal sürekli ihlamur falan derken şiştim özur diliyorum kizlar artı 200🙈
Buhafta biraz toparlanmam lazım eklem ağrim çok var
Toparladım sen kaptanım hastasında hastalığınız bı geçsin bomba gibi döneceksin sahalara💚💚:KK19::KK19:

Kizlarrr bu hafta tam anlamiyla menü paylaşanlar ister hafta sonu ister hafta ici ödülünü kullanabilirler ❌ hariçler ödul yapabilirler​

K Klassklasik sende verdigin eksiden dolayi kullanabilirsin 🥰
yoksa cezaliydin
Menü kontroluCumaCmrtPazarPrtSalıCrbPrs
suspushanimcim suspushanimcim ✔️
E Elif_Eylul ✔️✔️
karamel Latte karamel Latte
M MissHayaLet ✔️
Aamine Aamine
jtaime020626 jtaime020626
K Klassklasik ✔️
@Li_zigi ✔️
@Gozdem__
Pandora27 Pandora27 ✔️
D u t D u t ✔️
M M_atruska ❌
C Chikolata_gozlum ❌❌❌❌
F Frozen01 ❌✔️
H a p p y H a p p y ✔️

Kizlarrr bu hafta tam anlamiyla menü paylaşanlar ister hafta sonu ister hafta ici ödülünü kullanabilirler ❌ hariçler ödul yapabilirler​

K Klassklasik sende verdigin eksiden dolayi kullanabilirsin 🥰
yoksa cezaliydin
Menü kontroluCumaCmrtPazarPrtSalıCrbPrs
suspushanimcim suspushanimcim ✔️
E Elif_Eylul ✔️✔️
karamel Latte karamel Latte
M MissHayaLet ✔️
Aamine Aamine
K Klassklasik ✔️
@Li_zigi✔️
@Gozdem__
Pandora27 Pandora27 ✔️
D u t D u t ✔️
M M_atruska ❌
C Chikolata_gozlum ❌❌❌❌
F Frozen01 ❌✔️
H a p p y H a p p y ✔️
O zaman iki dilim börek 🥐 yıyeyım 🥰

Durumu degistiremiyorsan duruma gore davranmak en iyisi diye dusunurum ben . O yuzden bosver takma , cocuklarinla keyif yap araban vardir mutlaka keyif yap bol bol.
Kız öyle düşünürsem daha çok kafa çıkarlar . Bir ara kuzenleri flan geldi geçti . Yine olan bana oldu .
Afiyet olsun canım 🥰

Özür neden diliyosun canim bide alınıyor yani yapması gerekeni söylemende hatami,kayınlarinin kalacak baska yerimi yok sende kaliyolar,çocuklar esin sen kaynin bide,bize göre bunlar ters mesela keske konussan oturupta

Afiyet olsun kızlar🥰
Ben o kadar safım ki benim kalbim kırılsın ama kimsenin kalbi kırılmasın . Eşim büyüktür o lafını bilipte konuşsaydın dedi . Neyse dedim küçüklük bende kalsın yaptım . Dedim belki ders olur içmez ev içinde hala içiyor . Bok içsin . Allah’a havale ediyorum. 4 tane kızı var onunda .
Canım inan çok üzüldüm. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de kaynım yüzünden çok kavga ettim eşimle. Her zaman onlar benim ailem sen sonradan geldin derdi bana. İkinci çocuğumu kucagima almıştım daha 40 i çıkmamıştı belki, yine ezildigimi hissettim aldım iki çocuğu geldim babamın evine. Sonra ne oldu biliyor musun? Kayın validem eşim kayın babam herkes ama herkes ben geri döneyim diye özür diledi eşim ağla yalvar geri getirdi beni. O gün bu gündür asla abim haklı demez. Hep sen haklısın der. Çünkü gidemem sanıyordu. ( Bu arada kaynım asla özür dilemesi hala kendini haklı görüyor ben de artık asla yüz göz olmuyorum ) tabii bu bir örnek. Demiyorum ki herkesin resti böyle görülür benim eşim pişman oldu belki başkası olmaz ama diyeceğim o ki gitmeyiz sandıkları için bu kadar acımasız davranıyorlar.
İşte sonunun seninki gibi biteceğini bilsem . Bir dakika durmam . Ama bir gün bardak taşacak ne zaman taşar bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X