- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #19.821
Iıhh hem dee cok zorZor o iş zor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iıhh hem dee cok zorZor o iş zor![]()
Seni de mi
Afiyet olsun canımUnutmadan su listemi yazam hele ben kaptanım E Elif_Eylul @MissHayaLet valla bugün çok hareket edemedim spor yapamadım kolum kalmadı zorladım 35 dk dansla inşallah günü kurtarırım
Uyanınca:
300 ml anne cayi
300ml şekersiz t.kahvesi
Kahvaltı:
Yarım çıtır simit
1 kupa cay
Öğle:.
YOK
Ara:
1 kupa çay
1 kupa kuşburnu çayı
1 TK fıstık ezmesi
Meyve puresi
Akşam:
2 fındık lahmacun
1 kase corba
1 tabak yesillik
Ara:.
1 kupa çay
300 ml anne cayi
2 kare bitter çikolata
1 kupa şekersiz nescafe
Su:
2.5 lt
Spor:
35 dk dans
Adım:
4500
Bizim yaşımız yok bacım minik hatunlar yaşını da belli etmez kilosu olmasa zıkkım gireydi
Sağol canım . Bende aynı senin gibiyim canım çekince yapıyorum yediriyorum .Sende katıl bu akıma![]()
Bak çikolata da senden 1 cm daha kısaymışBizim yaşımız yok bacım minik hatunlar yaşını da belli etmez kilosu olmasa zıkkım gireydi
Ben onu yapıp yedirirsem kalpten giderim o kadar iradem yok benim helalSağol canım . Bende aynı senin gibiyim canım çekince yapıyorum yediriyorum .yemiş gibi oluyorum.
Ayy valla kusura bakma bende cok uzunmusum gibi güluyorum sanaBizim yaşımız yok bacım minik hatunlar yaşını da belli etmez kilosu olmasa zıkkım gireydi
Benimde tansiyonum düşüyoBen onu yapıp yedirirsem kalpten giderim o kadar iradem yok benim helal![]()
Öyle deme bacı bak 1 cm önemliBak çikolata da senden 1 cm daha kısaymış![]()
Sen gaç cantimsin gocumAyy valla kusura bakma bende cok uzunmusum gibi güluyorum sanalaflarin cok komik karnim agridi
İyi en azından tek değilim tansiyonu oynuyanBenimde tansiyonum düşüyo![]()
¹.⁵⁸Sen gaç cantimsin gocum![]()
Bak beni anladın.Sağol canım . Bende aynı senin gibiyim canım çekince yapıyorum yediriyorum .yemiş gibi oluyorum.
Allah ağlamasın gül nolacak banlanmayim diye edepli konusuyom bakma ağzım çok bozuk kizAyy valla kusura bakma bende cok uzunmusum gibi güluyorum sanalaflarin cok komik karnim agridi
Cingan bu cinganAllah ağlamasın gül nolacak banlanmayim diye edepli konusuyom bakma ağzım çok bozuk kiz