- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #1.081
Heee affet beni öyle oldu biraz normalde fazla yaparim bilirsinTamam bugünkü sayıda dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee affet beni öyle oldu biraz normalde fazla yaparim bilirsinTamam bugünkü sayıda dimi![]()
Olsun yapman bile güzelHeee affet beni öyle oldu biraz normalde fazla yaparim bilirsin![]()
Eeee yani
Ters tepsin inşallahPazartesi eksi gelmem lazım bugun yediklerim eee kaka![]()
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Li_zigi
Gurbettt42
C Chikolata_gozlum
C Cay6
sardunya1038
P -pelin
K Klassklasik
Kizlar yarın pazar kahvaltilara dikkat edelim,pazartesi kontrol tartisi var bakalim ne olcak![]()
Cumaya kadar meydan var canım sorun yokayy ye veremezsem hiç
![]()
TamamdırE Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Li_zigi
Gurbettt42
C Chikolata_gozlum
C Cay6
sardunya1038
P -pelin
K Klassklasik
Kizlar yarın pazar kahvaltilara dikkat edelim,pazartesi kontrol tartisi var bakalim ne olcak![]()
Oooo dur daha başlamadan yenilgiyi kabul etme biz ne kilolar verdik sende verirsinayy ye veremezsem hiç
![]()
Tamamdır
Oooo dur daha başlamadan yenilgiyi kabul etme biz ne kilolar verdik sende verirsinhep birlikte daha da motive olup kilolara elveda diyeceğiz yaza da fit gireceğiz
![]()
İnşallah inşallah ağzın ne diyor bal yesin emi ama kilo olmasinTamamdır
Oooo dur daha başlamadan yenilgiyi kabul etme biz ne kilolar verdik sende verirsinhep birlikte daha da motive olup kilolara elveda diyeceğiz yaza da fit gireceğiz
![]()
İnşallah inşallah ağzın ne diyor bal yesin emi ama kilo olmasin![]()
veririz canım önemli olan korumak biz verelim önce sporla o işi de hallederiz
![]()