Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gelince sen çıktın sen gelince ben çıktım ondan sanırım canım yoksa cevap yazdım sana ben
Evet regli beni mahvetti gene 😩
Aaa kusura bakma lütfen🤗
Okudum belkide gecmis olsun canim sıcak tut kendini

İnşaAllah 🤲
Bende dün eksi geldim ama bugün hiç tartılmadım yarın sürpriz olacak bana da Kendimi kötü hissediyorum sporda yapamadım İnşaAllah artı gelmem 🤦🏼‍♀️
InsaAllah eksi gelirsin canım gelmezsen de üzülme regl zorluyor bizi 3 4 gün sonra gelirsin kendine 😘
Saçlarını mi kestin 😱
Evet kestim önce kestirdim beğendim biraz daha kısalttım 🙈

Selam kizlar , napiyosunz
Bende regl agrisi ve misafirli bir gunumdeyim bu hafta 2 gun misafirim oldu gunduzleri saglam yense de mutlaka yuruyuslerimi yaptim ve aksama dikkat ettim . Odemlerim de gitsin cuma ya da c.tesi tartilip yazacagim nasipse
Selam canim iyiyim sen nasilsin🤗

Bende regl agrisi ve misafirli bir gunumdeyim bu hafta 2 gun misafirim oldu gunduzleri saglam yense de mutlaka yuruyuslerimi yaptim ve aksama dikkat ettim . Odemlerim de gitsin cuma ya da c.tesi tartilip yazacagim nasipse
Hosgeldin aramıza ♡

Cuma günü yaz canım liste yapıyor kaptanımız ya karışmasın 🤗

Aaa kusura bakma lütfen🤗
Okudum belkide gecmis olsun canim sıcak tut kendini
Onemli değil canım sağol 😘 bana sıcak işlemiyor en 3 gün cekiyorum bu ağrıyı 😩ilaç içmezsem içersem kesiyor içmesem agriyor öyle böyle 3-4 günü atlatmaya çalışıyorum iste 🙁
InsaAllah eksi gelirsin canım gelmezsen de üzülme regl zorluyor bizi 3 4 gün sonra gelirsin kendine 😘

Evet kestim önce kestirdim beğendim biraz daha kısalttım 🙈
İnşaAllah gelirim yoksa diyeti birakacam artık bıktım valla 🤦🏼‍♀️

Nasıl kıydın ya ben kıyamıyorum saçlarıma elimden gelse daha da uzatacam

Onemli değil canım sağol 😘 bana sıcak işlemiyor en 3 gün cekiyorum bu ağrıyı 😩ilaç içmezsem içersem kesiyor içmesem agriyor öyle böyle 3-4 günü atlatmaya çalışıyorum iste 🙁

Kız neden gelmiyorsun biraz izin ver kdndine regl bitince modun geri gelir 🤗 ben uzun saç çok sevmiyorum canım zaten sadece ev topuzu yapip geziyordum bu şekil daha kullanışlı oldu benim icin önümüzde ki ay griye de bayattım mi tamamdir benim işim ☺

Diyeti birakma
Reglken zaten ödemden doğru tarti olmazki canını sıkma tatlım

Aleyküm selam hosgeldin
Sanada geçmiş olsun regli ağrısı çok zor çeken bilir 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X