- 21 Aralık 2016
- 8.987
- 41.330
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.661
Ne süslenmesisuspushanimcim suslenmeye gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne süslenmesisuspushanimcim suslenmeye gitti
Geçmiş olsun canımNe süslenmesi, kizi okuldan aliyorum yeni, gribim basim bogazim bir tuhaf.
Gidince ilac alip yatacagim.
![]()
Geçmiş olsun tatlımNe süslenmesi, kizi okuldan aliyorum yeni, gribim basim bogazim bir tuhaf.
![]()
Yaaa sakasina yazmistim canim gecmis olsunNe süslenmesi, kizi okuldan aliyorum yeni, gribim basim bogazim bir tuhaf.
![]()
AynenSeninki yiyip yiyip kilo almayandan demek ki![]()
Kiz sabah burdaydim surekli bura takilirsam herseyden vazgecmem lazim
Aman dunyanin isini yaptim bak bendeKiz sabah burdaydim surekli bura takilirsam herseyden vazgecmem lazim![]()
ÇıktımCiktinmi dışarı![]()
Bu hayatta bir yalanı bir de yılanları sevmemUzun uzun yilanlar
Afiyet olsun canımTarçınlı kahvemEki Görüntüle 3012192
Kim ben mi aaa aa ne zaman gece gelmişim@Li_zigi sen nerdesin aksam uyuyunca ben gelirsiniz
Aaa nere uçtu@HuZuNMeLeGi uctu gitti
Geçmiş olsun canımNe süslenmesi, kizi okuldan aliyorum yeni, gribim basim bogazim bir tuhaf.
![]()
Bizde nefes alsak kilo alıyoruz
Ben bayılırım özellikle çok seviyorum seni canım tatlım diyip tepik atan 2 ayaklı olanlarıÇıktım
Bu hayatta bir yalanı bir de yılanları sevmem
Afiyet olsun canım
Kim ben mi aaa aa ne zaman gece gelmişim
Aaa nere uçtu
Geçmiş olsun canım![]()
Ne gibiCanım birşey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum![]()
Öğrenince haber et belki eşlik ederizCanım birşey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum![]()
Ben bayılırım özellikle çok seviyorum seni canım tatlım diyip tepik atan 2 ayaklı olanları![]()
Bebe uyuyor kızlar aşağıda yemek Ocakta ben buradaKiz sabah burdaydim surekli bura takilirsam herseyden vazgecmem lazim![]()
Oda iyiymişŞimdi hem yürüyüş yapıp hem size laf yetistireyim![]()
Ayyy sus sus evlerden uzakBen bayılırım özellikle çok seviyorum seni canım tatlım diyip tepik atan 2 ayaklı olanları![]()
Market market gezdin dimiÇıktım
Bu hayatta bir yalanı bir de yılanları sevmem
Afiyet olsun canım
Kim ben mi aaa aa ne zaman gece gelmişim
Aaa nere uçtu
Geçmiş olsun canım![]()